Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

inport rss
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
exael

Data înscrierii: 27/Apr/2005
Locație: Slavui City

Trimis: Dum Mai 22, 2005 12:54 pm    Titlul subiectului: inport rss  

am si eu o intrebre banala pt voi dar pt mine nu e ...

cum fac sa import un rss in pagina mea... am un rss si vreau sa afisez stirile pe pagina mea sa zic asa
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Dum Mai 22, 2005 1:37 pm    Titlul subiectului:  

cel mai la indemana cred ca ti-ar fi o clasa gata facuta pentru asta, ca altfel tre' sa te iei sa inveti partea de xml din php. cauta pe http://www.phpclasses.org gasesti acolo sigur, ca am folosit si eu la un mom dat o kestie de-asta, asa, just for fun. si kiar mi-a placut cum merge ;)

lateredit: uite o kestie gasita acolo cu un simplu search, care s-ar putea sa-ti foloseasca: http://www.phpclasses.org/browse/package/2263.html
Sus  
exael

Trimis: Dum Mai 22, 2005 1:51 pm    Titlul subiectului:  

merci mult... dar ma gandes ca poate este o metoda mai usoara

eu am luat un rss de pe un site si vreau sa il pun in siteul meu...

nu pot sa import rss-ul cum import si css-ul? :D
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Dum Mai 22, 2005 2:30 pm    Titlul subiectului:  

clasa de mai sus exact asta face, iti afiseaza CE CONTINE xml-ul ala intr-un format citibil. vezi "testul" de site de aici (sper sa nu fiu acuzat de reclama, situl ala e dora un "studiu"). toate partile din lateral-dreapta sunt rss-uri lparsate (importate, daca vrei) cu clasa aia. la fel si sectiunea de la Yahoo! News, tot cu aia...

asta vrei nu? sa afisezi stiri din diferite surse pe situl tau, daca am inteles bine...

...si mai usor de-atat, cu cod gata facut nu cred c-ai sa gasesti...
Sus  
exael

Trimis: Dum Mai 22, 2005 3:04 pm    Titlul subiectului:  

merci mult de tot .... acum am inteles ...eu sunt cam retard si inteleg mai greu :D dar acum am intele si chear merge sa zi asa...:)
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Dum Mai 22, 2005 5:31 pm    Titlul subiectului:  

daca vrei sa citesti mai multe RSS-uri din mai multe parti si sa le grupezi cumva, viziteaza http://www.thebestlinks.com/News_aggregator.html#Server_side_aggregators
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1