Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

steaua.trei.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
justtupeu

Data înscrierii: 21/Mai/2005

Trimis: Sâm Mai 21, 2005 11:32 pm    Titlul subiectului: steaua.trei.ro  

http://www.steaua.trei.ro . Asta e site-ul meu , dedicat echipei de fotbal Steaua .. e un cms , xoops mai exact ,dar astept totusi pareri .. Nu fiti prea "rai" :P
Sus  
jay

Data înscrierii: 24/Mai/2005

Trimis: Mie Iun 01, 2005 12:50 am    Titlul subiectului:  

o sa spun ce nu imi place... dar este doar o parere deci nu trebuie sa te demoralizezi prea tare (nici nu tin cu steaua :D)

nu imi place ca are acel intro si pe pagina jos sunt foarte multe linkuri care nu prea au legatura cu siteul sau cu steaua.
(prea multe contorizari... care este rolul lor? de ce asa multe?)

nu imi place ca odata intrat pe pagina principala trebuie sa votez sau sa aleg "cancel" pentru a vota in nu stiu ce top...

cam atat la prima vedere.
Sus  
justtupeu

Trimis: Joi Iun 02, 2005 10:44 pm    Titlul subiectului: Ok  

Eh , acum lucram la un intro mai "in tema" cu Steaua, poate mai aspectuos. Din acele bannere de jos , 2 sunt efectiv contorizari .. restul sunt topuri etc .. E si siteul cat de cat la inceput si trebuie putina popularizare :oops: .
Popup-ul de inceput de la top66 s-ar incadra in aceeasi categorie cu topurile de mai sus , promovare .. dar cel putin am fost sinceri, v-am cerut un vot, nu cum fac multi altii , " Apasati ok pentru a intra pe site".
Mai astept parerile voastre, desi siteul nu a ajuns la o grafica finala ... recent am realizat un banner in partea de sus si in curand sper sa termin si un intro nou. http://www.steaua.trei.ro Va astept :wink:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Iun 03, 2005 5:20 pm    Titlul subiectului:  

AMAZING !!!!

BESTIAL !!!!

FENOMENAL !!!!!

ce naiba mai ???
1. nu tin cu steaua sau alte echipe
2. din ce am zis mai sus rezulta ca nu sunt microbist (si ca nu imi pasa de asa ceva ...)
3. sa dau o parere :

Ok ... era un programel dragutz care avea animatiile alea flash de la inceput (nu mai stiu cum se numea ca inca eram pui cand ma jucam cu el ... (acum 2 ani ?)) ... so ... intro -> parere foarte proasta ...
(nu e in tema cu o echipa de fotbal ...)

la rezolutia mea poza de sus e cam mica si nu e centrata (aka ramane o zona alba in dreapta care e pur si simplu scarboasa ...)

" stiri pe scurt : acordati un vot acestui site "
asta nu prea o inteleg (sunteti asa disperati pentru voturi ?)

shoutbox-ul ala e pur si simplu groaznic (nu e facut de ... tine/voi nu ?)
(later : nu ... myshoutbox.com :P)

exemplu : http://www.justtupeu.lx.ro/modules/myalbum/viewcat.php?cid=3
vezi ca imi utilizezi bandwidth-ul degeaba ... fa si tu pozele mici si incarca-le nu le pune direct pe alea mari la o rezolutie mai mica pentru ca e pur si simplu bataie de joc la adresa vizitatorului (la modemul sau ...)

cam atat for now ... try again !

:P
Sus  
jay

Trimis: Dum Iun 05, 2005 1:22 pm    Titlul subiectului:  

ups... v-am prins? cand incerc sa intru in top "nu stiu cat" de pe paginile lx ma intreaba daca intradevar doresc sa votez siteul... eu am intrat acolo ca sa vad topul(asa sugera imaginea)... nu sa votez siteul... mi se pare ca incercati sa imi furati votul... :lol:
Sus  
justtupeu

Trimis: Lun Iun 06, 2005 7:26 pm    Titlul subiectului: DA..  

Dupa cum am spus si intr-un mesaj anterior , lucram acum la un intro mai in tema cu Steaua, momentan am lasat o "saracie" de intro :oops:
Jay , nu e vina mea, nu incerc sa fur nici un vot :oops: Codul de votare in top avea "default" imaginea aia si nu am fost foarte interesat sa o schimb :)
Daca vrei, poti sa ne votezi , daca nu , asta e :)
Sus  
jay

Trimis: Lun Iun 06, 2005 7:31 pm    Titlul subiectului:  

bine...

dar de ce trebuie sa aveti intro?

eu unu nu vreau sa vad intro...ma enerveaza...imi placeau acum 2 ani... acum nu mai sunt "la moda". nu ar fi mai bine sa puneti un link catre o prezentare... de tip intro pe site... si sa o vada cine are chef?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1