|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
rebelteam
Data înscrierii: 11/Mai/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 6:08 pm Titlul subiectului: Cum vi se pare ideea |
|
|
Inca nu e treminat site-ul . Dar vreau sa stiu daca intereseaza pe cineva asa ceva.
Va rog sa cititi primele 10 randuri din prima pagina ca sa vedeti despre ce e vorba
Va multumesc la toti
site: www.tourit.ro
:?: |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Joi Mai 12, 2005 6:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: <!-- InstanceBegin template="/Templates/php_templates.dwt.php" codeOutsideHTMLIsLocked="false" -->
hai mai, iar cu template-uri? :)
ma streseaza rosul ala, parca e prea mult si prea aprins ca sa-l folosesti ca background. Un header trantit sus cu niste butoane, care la mouseover se fac albastre. esti cumva stelist? :P aceleasi butoane se regasesc si in meniul din partea stanga. de ce? le-am vazut de prima oara, totusi, sus...
Citat: Va multumim ca v-ati inregistrat. Veti fi contactat in maxim 24 h de la inregistrare.
...cam nasoala faza cu inregistrare "manuale", sau "cu confirmare"... mai bine lasi totul automat, ca de-asta e php la o adica, sa-ti usureze munca in diferite domenii.
plus, in homepage ai textul, pe post de titlu
Citat: Bine Ati Venit la Cerere-Oferta
...de fapt, daca ma uit mai bine, e acelasi titlu la toate paginile.
despre functionare... primul "minus" e faza de la inregistrare. dupa 24h cand voi fi contactat pentru activarea contului poate voi intra sa vad si restul... :P |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
|
| Trimis: Joi Mai 12, 2005 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
mai este de lucru la design.
meniul de sus, inlocuieste-l cat mai repede si scoate verdele ala, rolloverul albastru, daca nu ma insel aia e chiar o imagine, use CSS, etc... |
|
| Sus |
|
rebelteam
|
| Trimis: Joi Mai 12, 2005 3:13 pm Titlul subiectului: Nu cred ca ati inteles |
|
|
Nu este vb de design-ul site-ului ca e de kk.
E vb de ideea de filtrare a ofertelor si a cererilor.
Eu unul m-am saturat sa primesc zeci de mesaje si sa nu fie la subiect-ul pentru care m-am inscris.
Fiecare dintre noi vrem sau cerem ceva la un moment dat.
Nu ar fi bine sa primim doar ceea ce ne intereseaza? |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Joi Mai 12, 2005 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce filtrare ?! e doar un simplu select care skimba pagina la onChange si se skimba contentul paginii in functie de ce-ai ales in select-ul ala... unde sunt filtrarile alea mirobolante si fantasmagorice de care zici?
si apropo, cand tot selectezi domeniile alea p-acolo, puteai sa le faci dependente unul de altul, cand alegi IT sa-ti apara un ormatorul select doar ce tine de it, si nimik altceva, intelegi? ar fi fost mult mai bine, ca asa te trezesti ca ai oameni ireg la IT > Fabrici de Cherestea > Degustator de Vinuri sau mai stiu eu ce...
si serios acum.. ce filtrare ?! io vreau sa vad cat de vechi este un anunt de-acolo,. nu gasesc data. vreau sa vad cine l-a postat. nu gasesc autorul, vreau sa intru pe forum, dau de un msg dragutz rau: "Invalid_session".
Unde e functionalitatea de care ziceai?
No ofense man, dar daca ceri pareri, fii pregatit sa le accepti, kiar daca sunt de rau. Orice sut in fund e un pas inainte, u know... |
|
| Sus |
|
kraiten
Data înscrierii: 28/Mar/2004
|
| Trimis: Joi Mai 12, 2005 8:58 pm Titlul subiectului: Culorile... |
|
|
Ai ales foarte prost culorile.... combinatia rosu-verde_galbui-mov lasa de dorit. De asemenea la cod mai ai de lucru, caci ai vreo 14 nereguli(vezi http://validator.w3.org/)...
Nu stiu... ceva nu se leaga nici cu aranjarea in pagina :roll: |
|
| Sus |
|
rebelteam
|
| Trimis: Vin Mai 13, 2005 12:43 am Titlul subiectului: Da. Meniul lasa de dorit |
|
|
Dar filtrul nu este automat lucreaza persoane la el tocmai din aceasta cauza informatiile sunt verificate. Nu apar numele firmelor sau nr de telefon pentru ca nu e un site de anunturi. Dupa cate ai vazut ai primit si tu un mesaj cu un proiect. Toate mesajele sunt bine directionate catre colaboratori sau firme.
Asta e filtrarea.
Sunt cereri pe site si oferte dar pe langa acestea mai sunt si cereri si oferte care nu sunt publicate. Sunt primite pe adresa noastra de e-mail. O astfel de cerere ai primit si tu.
Oricum cum vi se pare ideea nu design-ul sau meniurile .
Cititi ce am scris mai sus si apoi astept comentarii.
Va rog sa cititi primele randuri de pe prima pagina ...Despre idee am vrut sa se vorbeasca nu despre design sau meniuri ...
Va rog mult nu mai postati mesaje despre design. Se lucreaza la alt model. |
|
| Sus |
|
pdaniel
Data înscrierii: 18/Ian/2005
|
| Trimis: Mar Mai 17, 2005 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Man intradevar designul e jalnic. Mai bine postai ideea direct pe forum ce rei sa faci si cred ca ai fi primit mai multe raspunsuri despre idee. Eu am intrat pe site si nu ma pot abtine. Dc mai intrebi despre idee lasa siteul gol. Lasa doar ideea acolo.
Si acum depsre idee. E interesanta. Din cate stiu eu deja exista o incercare dinasta la www.piatadesoft.ro, dar cred ca mai este loc pentru inca multe. Rezolva treaba cu designul si cred ca va iesi ceva interesant, nu nou, dra poate cine stie, mai bun ca ceea ce exista. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|