|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Ofi
Data înscrierii: 16/Ian/2005
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 8:54 am Titlul subiectului: Incerc si eu... |
|
|
Buna, sunt un incepator si as dori sa aflu parerea voastra despre ce-am reusit sa fac. Orice parere va fi citita.
www.ofi.as.ro
Mci. |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| ce aveai in minte cand ai facut textul (tot) sa pulseze ? :? |
|
| Sus |
|
Ofi
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
punctweb a scris: ce aveai in minte cand ai facut textul (tot) sa pulseze ? :?
Mci de raspuns, da' la mine nu pulseaza nimic!... nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. Eu il vad normal (nepulsator). Daca mai ai timp, spune-mi te rog, de ce nu pot accesa un fisier CONTOR.DAT de tip .txt ce contine numarul de accesari al sit-ului (contor). La mine pe computer merge. I-am setat pe server drepturi 777. |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
...ba da man, pulseaza, si cauza este in css:
Cod:
text-decoration: blink;
daca la tine nu se vede asa, stii ca exista si alte browsere in afara de IE, da?
incearca sa-ti vezi opera din FireFox, ca te strici de ras.. really. Mie imi vine sa plang, sa mor io. Cred ca ma calugaresc si plec in munti, in curand...
stii ce? m-am saturat sa fiu "baiat bun" si sa dau cate-o parere mai cuminte. adevarul e ca situl asta imi obstructioneaza simtzul estetic, de-a dreptul. nu sunt rau asa de obicei, cand un site arata bine chiar nu ma feresc sa recunosc lucrul asta. Da' ce vad si in threadul asta, imi face parul maciuca, sa dea dreaq... sorry, sunt si intr-o pasa cam proasta azi, m-am trezit cu fatza la cearceaf, i guess... |
|
| Sus |
|
bond
Data înscrierii: 15/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am avut rabdare si am deschis 2 (doua pagini) dar nu stiu daca altcineva sta asa bine cu nervii.
Scoate repede blink-ul.
Si incearca sa dai un caracter mai unitar pentru font, culori, marimi, asezare, etc. |
|
| Sus |
|
Ofi
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
lostone a scris: ...ba da man, pulseaza, si cauza este in css:
Cod:
text-decoration: blink;
daca la tine nu se vede asa, stii ca exista si alte browsere in afara de IE, da?
incearca sa-ti vezi opera din FireFox, ca te strici de ras.. really. Mie imi vine sa plang, sa mor io. Cred ca ma calugaresc si plec in munti, in curand...
stii ce? m-am saturat sa fiu "baiat bun" si sa dau cate-o parere mai cuminte. adevarul e ca situl asta imi obstructioneaza simtzul estetic, de-a dreptul. nu sunt rau asa de obicei, cand un site arata bine chiar nu ma feresc sa recunosc lucrul asta. Da' ce vad si in threadul asta, imi face parul maciuca, sa dea dreaq... sorry, sunt si intr-o pasa cam proasta azi, m-am trezit cu fatza la cearceaf, i guess...
OK, mci, nu vreau pareri cuminti; vreau sa invat si nu ma supara nici o parere atat timp cat este corecta si sincera; cat priveste trezitul cu fata la cearcaf, tuturor ni se intampla... Oricum, pagina de inceput a fost facuta impreuna cu cineva care zicea ca se pricepe, e drept eu nu prea stau bine la capitolul design; asta e! Mai scrie-mi. Imi place stiulul direct, eu nu ma pot vedea decat bun. Astept corectii. |
|
| Sus |
|
Ofi
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
bond a scris: Eu am avut rabdare si am deschis 2 (doua pagini) dar nu stiu daca altcineva sta asa bine cu nervii.
Scoate repede blink-ul.
Si incearca sa dai un caracter mai unitar pentru font, culori, marimi, asezare, etc.
Mci. pt. rabdare; si eu am multa, poate pentru voi, cei mai avansati, va trebuie mai multa cu noi incepatorii. Am scos blink-ul, poate te mai uiti si pe alte pagini, cu rabdare, pls. Mci. |
|
| Sus |
|
lostone
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu pastrezi o unitate in ceea ce priveste layoutului, de la o pagina la asta? ca asa da impresia de site warez-xxx-pr0n-babes. Adica pagina "despre noi" de ex kiar n-are nici o legatura cu restul sitului, sau cu prima pagina macar.
pagina de poze e si aia destul de "descentrata", in sensul ca partea cu thumbnail-urile este mult mai lata decat headerul. la pagina cu oferte ai primul table pe centru, iar linkurile cu pagini sunt aliniate la stanga. plus, culorile sunt un pic neinspirat alese, in special ligh-blue-ul ala din linkuri.
incearca sa pastrezi, cum ziceam, o unitate in toate paginile. eu unul as lua ceva din prima pagina, facut mai ingust, la un sa zic 100, 120 pixeli in inaltime si as pastra un header in toate paginile sitului, facilitand astfel navigarea. acum, din orice pagina trebuie sa ma intorc in homepage ca sa ajung in alta pagina, ceea ce nu e prea bine... :P |
|
| Sus |
|
Ofi
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
lostone a scris: de ce nu pastrezi o unitate in ceea ce priveste layoutului, de la o pagina la asta? ca asa da impresia de site warez-xxx-pr0n-babes. Adica pagina "despre noi" de ex kiar n-are nici o legatura cu restul sitului, sau cu prima pagina macar.
pagina de poze e si aia destul de "descentrata", in sensul ca partea cu thumbnail-urile este mult mai lata decat headerul. la pagina cu oferte ai primul table pe centru, iar linkurile cu pagini sunt aliniate la stanga. plus, culorile sunt un pic neinspirat alese, in special ligh-blue-ul ala din linkuri.
incearca sa pastrezi, cum ziceam, o unitate in toate paginile. eu unul as lua ceva din prima pagina, facut mai ingust, la un sa zic 100, 120 pixeli in inaltime si as pastra un header in toate paginile sitului, facilitand astfel navigarea. acum, din orice pagina trebuie sa ma intorc in homepage ca sa ajung in alta pagina, ceea ce nu e prea bine... :P
Mci, ti-am vazut sit-ul, nu prea seamana cu al meu, asa e; ma voi stradui. |
|
| Sus |
|
lostone
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
n-are nici o legatura situl meu cu ce am scris mai sus. ai cerut pareri legate de situl tau - astea erau parerile mele. stiu ca nu-s prea "de bine", da' asta cred, asta zic :)
all za best |
|
| Sus |
|
kraiten
Data înscrierii: 28/Mar/2004
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 4:34 pm Titlul subiectului: nu! |
|
|
| Total neprofesional... aia e mana de 'semi-amator'... apeleaza la o firma de webdesign si refa site-ul ;-) |
|
| Sus |
|
bond
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 4:52 pm Titlul subiectului: Re: nu! |
|
|
| kraiten a scris: Total neprofesional... aia e mana de 'semi-amator'... apeleaza la o firma de webdesign si refa site-ul ;-) Jawohl! :lol: :lol: |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 4:57 pm Titlul subiectului: iiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
|
| YUK! |
|
| Sus |
|
lostone
|
| Trimis: Joi Mai 12, 2005 6:16 am Titlul subiectului: |
|
|
...si apropo, kiar ca se potriveste ce-ai scris la "poanta zilei" in situl ala, faza cu "NOI MUNCIM, NOI NU GANDIM!"...
si cu kestia asta ai facut un site super-serios, cu "poanta zilei" acolo, in homepage :) |
|
| Sus |
|
bond
|
| Trimis: Mar Mai 31, 2005 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Arata mai bine.
Ai insa o problema la frame-ul din stinga - in Firefox face scroll pe orizontala (nasol). Mareste latimea lui:
<frameset cols='190,*' border='0'>
Si mai bine nu folosi frame-uri pe www.as.ro pentru ca iti baga reclamele alea unde nici cu gindul nu gindesti. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|