Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum se face un sondaj de opinii ???
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DrStupid

Data înscrierii: 14/Iul/2003
Locație: Oradea

Trimis: Mar Iul 15, 2003 9:22 am    Titlul subiectului: Cum se face un sondaj de opinii ???  

As vrea sa stiu cum se face un sondaj de opinii .? Va multumesc
Sus  
iugin

Data înscrierii: 22/Mai/2003

Trimis: Mar Iul 15, 2003 10:35 am    Titlul subiectului:  

Pai e simplu:

iti faci o tablea cu intrebare si raspuns, si o alta tabela cu voturi

In tabela cu voturi ar trebui sa salvezi si IPul care a votat si ora. Si sa nu lasi pe unul sa votezi intro anumita limita. Sa spunem o ora, doua trei, o zi o saptamana, sau la fiecare intrebare sa poata sa raspunda doar odata. Dar asta e nasol ca daca e unul pe dialup sau de la un ICafe si a votat unul inaintea lui el nu mai poate vota. Toate asta doar daca nu ai useri si faci verificarea pe user

Cam asta r fi teoria pe care am aplicato
Sus  
DrStupid

Trimis: Mar Iul 15, 2003 10:50 am    Titlul subiectului:  

Mersi mult , dar nu prea am inteles ... eu is cam la inceput cu PHP-ul .. si as vrea sa invatz si eu cumva . Dar voi de unde ati invatat ? Poate ma iau dupa voi :D
Sus  
biban

Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu

Trimis: Mar Iul 15, 2003 10:56 am    Titlul subiectului:  

Pai ceva C(C++) din shcoala, tutoriale dupa siteurile PHP, ZEND, DEVSHED, shi activitate pe forumuri la greu.
Incepi shi tu shi studiaza scripturi gata facute.

Intreaba shi probabil vei primi raspunsuri.
Sus  
DrStupid

Trimis: Mar Iul 15, 2003 11:01 am    Titlul subiectului:  

ok 10x dar cat timp ti-ia luat ? nu zic ca nu am timp sa invat ca doar is tanar inca , dar asa de curiozitate numai ... ?
Sus  
biban

Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu

Trimis: Mar Iul 15, 2003 11:18 am    Titlul subiectului:  

Pai eu m-am apucat de PHP in martie (anul asta) pentru ca mi s-a cerut de "afara". Dupa doua saptamani ma descurcam destul de bine. Dupa o luna eram in productie.
Dar aveam cunostinte de programare dinainte, asha ca mi-a fost ushor sa trec de la DELPHI la PHP, tinand cont ca PHP se aseamana destul de mult cu C++. Daca mai ai shi ceva cunoshtintze de baze de date e OK.

Daca doreshti imi scrii la bibi_musat@hotmail.com shi te mai indrum.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1