| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
doditzu
Data înscrierii: 06/Mai/2005
|
| Trimis: Vin Mai 06, 2005 10:59 am Titlul subiectului: Am o problema!Va Rog Ajutati-ma! |
|
|
| Buna ziua!Am o mica problema!Am instalat de curand un portal (Zentri Portal - foarte asemanator cu Php-Nuke) pe un server 3x.ro.Totul bine si frumos, am instalat portalul, a mers perfect, asa ca m-am apucat sa ma lucrez prin meniul de administrare (am mai adaugat blocks, modules, etc ) Numai ca la un momendat,in timp ce lucram in panoul de administrare mi s-a spus ca nu pot sa lucrez pentru ca trebuie sa fiu logat ca administrator(desi eram logat ca administrator)Asa ca am incercat sa ma loghez din nou la sectiunea admin cu userul si parola mea de administrator, dar mi se zice ca Userul sau Parola sunt invalide.Lucru foarte ciudat, fiindca stiu foarte bine si parola si userul.Care poate fi problema pentru care nu imi mai recunoaste userul sau (si) parola de administrator???Va rog ajutati-ma!Ce ma sfatuiti sa fac ca sa imi recapat dreptul de access in panoul de administrare?Va multumesc anticipat si astept raspuns! |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mai 06, 2005 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sa modifici manual parola si userul din baza de date (folosind phpmyadmin de exemplu) |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Vin Mai 06, 2005 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si tot din phpmyadmin eventual asigura-te inainte ca nu ai tabelele golite de vreun (sa-i zicem) "admin" al serverului respectiv, ca am dat de cativa de-astia pana acum... and it's not pretty :evil: |
|
| Sus |
|
doditzu
|
| Trimis: Vin Mai 06, 2005 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi mult pentru sfat , dar am incercat deja.Am intrat in baza de date folosind PhpMyAdmin, apoi in tabelul zentri_admins (Navigare) iar acolo imi apare intr-un tabel, Admin-ul (cu nume, user, parola, data inregistrarii, etc) La parola era trecuta o parola ciudata, de forma "d3f4m5m2n5ni6s24".Am incercat sa ma loghez cu userul si parola asta, dar nu a mers.Am schimat useru si parola in una mai usor de tinut minte si tot nu a mers.Indiferent ce parola pun, cand incerc sa ma loghez primesc mesajul : "Login Failure!Invalid login information keyed in.IP address and Hostname have been logged for security reasons."
Care ar putea fi solutia?ce ma sfatuiti sa fac?Astept raspuns.Mersi! |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Vin Mai 06, 2005 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai vezi ca parola aia ciudata cred ca era criptata cu md5, incearca sa salvezi parola tot criptata si asa ar trebui sa mearga |
|
| Sus |
|
doditzu
|
| Trimis: Vin Mai 06, 2005 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mda...la inceput parola era criptata....dar am modificat-o eu....cu una necriptata...una normala....si acum apare in tabelul din baza de data necriptata...apare cum am introdus-o eu :roll: Oricum, tot nu merge sa la loghez ca administrator! |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Sâm Mai 07, 2005 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
In phpmyadmin, cand editezi o inregistrare dintr-un tabel:
Mai la stanga de caseta text unde e valoarea e un select; selectezi acolo "MD5". Functia selectata acolo o sa fie aplicata texyului inainte de a fi bagat in bd.[/php] |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
|
| Trimis: Lun Mai 09, 2005 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| S-ar putea sa fie din cauza oboseli pe care o am, dar nu cumva pentru salvarea parolelor userilor mysql nu se foloseste md5() ci PASSWORD()? |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Lun Mai 09, 2005 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
aurelian a scris: S-ar putea sa fie din cauza oboseli pe care o am, dar nu cumva pentru salvarea parolelor userilor mysql nu se foloseste md5() ci PASSWORD()?
nush de php-nuke, sincer, dar phpBB-ul de ex. le pune in md5, la fel si woltlab, si majoritatea am vazut ca au adoptat md5-ul. oricum poate sa incerce ambele variante anytime ;) |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
de cand php-nuke si phpBB modifica parolele userilor mysql?
aia din baza aia de date mysql??? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|