Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Transmitere parametri
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dora

Data înscrierii: 22/Mai/2003

Trimis: Vin Iun 13, 2003 8:55 am    Titlul subiectului: Transmitere parametri  

Poate cineva sa-mi spuna cum transmit doi parametri cu a href? Am incercat asa : <a href = 'org.php?action=view && item = 1 ' > Edit </a>
si nu vrea sa mearga.Mersi
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Vin Iun 13, 2003 8:59 am    Titlul subiectului:  

Stai asa!
nu merge nici cu " " nici cu " && "
Trebuie doar asa: ?variabila1=valoare1&variabila2=valoare2&...variabilaN=valoareaN"
De citit in pagina care preia le citesti asa:
$variabilaI=$HTTP_GET_VARS['variabilaI']; <---unde intre [] pui numele variabilei trasmise; eu folosesc acelasi nume si la variabila interna ca numele variabilei trimise, pentru usurinta codului...
Spor la treaba!
Sus  
Constantin

Data înscrierii: 20/Sep/2002

Trimis: Vin Iun 13, 2003 9:14 am    Titlul subiectului:  

Sau poti folosi in a doua pagina direct $HTTP_GET_VARS['variabilaI'], fara sa mai faci atribuirea catre o variabila noua.

Daca vei folosi noua variabila numai intr-un singur loc, sigur e mai eficient sa nu creezi inca o variabila.
Sus  
korner

Data înscrierii: 26/Mai/2003

Trimis: Sâm Iun 14, 2003 12:29 am    Titlul subiectului:  

Tu ai scris: Citat: <a href = 'org.php?action=view && item = 1 ' > Edit </a> . Trebuie sa scri doar un singur "&", nu "&&" cum ai scris tu, si nu trebuie sa lasi spatii intre cuvinte (variabile...). Ex:
Cod:  <a href='org.php?action=view&item=1' > Edit </a>
Sus  
MatrixR

Data înscrierii: 17/Iul/2003

Trimis: Joi Iul 17, 2003 9:02 pm    Titlul subiectului: Tot referitor la HREF!  

Dar poate cineva sa-mi spuna cum transmit un ARRAY de parametrii cu a href catre o alta pagina?
Si a doua intrebare:
Vreau ca prin acesarea unui HREF, in aceeasi pagina, sa execute o procedura.
<a href=# onClick="form1.submit();" name="hRef1" >TestHref</a>
Se executa submitul, dar cum testez daca s-a apasat HREF ?

Thanks!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1