Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

oare merita ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vulcan

Data înscrierii: 22/Ian/2005

Trimis: Lun Apr 25, 2005 12:04 pm    Titlul subiectului: oare merita ?  

ma chinui cu site-ul asta de ceva timp (cu bazele de date de fapt) si as vrea sa aflu si eu o parere de afara, nu este terminat inca mai treb lucrat la el mult mult timp , dar as vrea sa stiu daca a meritat efortu pana acum, va rog daca a-ti putea sa fiti cat ma critici, multumesc

www.xmobile.3x.ro
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Apr 25, 2005 12:28 pm    Titlul subiectului:  

Asta e reclama mascata?
Oricum x3studios.com (la care face _redirect_ linkul (301 - Moved Permanently) dat de tine) e tare frumos.

--
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>301 Moved Permanently</title>
</head><body>
<h1>Moved Permanently</h1>
<p>The document has moved <a href="http://www.x3studios.com/">here</a>.</p>
<hr />
<address>Apache/2.0.46 (Red Hat) Server at x3studios.ro Port 80</address>
</body></html>
--
Sus  
vulcan

Trimis: Lun Apr 25, 2005 12:44 pm    Titlul subiectului:  

imi pare rau pentru link am gresit prima oara, asta e link-ul bun
www.xmobile.3x.ro
Nu este nici o reclama, site-ul asta nu e facut pentru cineva anume il fac din propria initiativa pentru propria persoana care nu are magazin de telefoane si nici nu va avea in viitor
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Lun Apr 25, 2005 8:50 pm    Titlul subiectului:  

vrei sa comentam un astfel de site? inca nu ai nimic...spor la munca si vedem noi dupa ce ii ce vedea! spor!
Sus  
vulcan

Trimis: Lun Apr 25, 2005 9:28 pm    Titlul subiectului:  

vroiam sa imi spuneti numai daca e placut designul si daca as avea vreo sansa, as vrea multe lucruri in el dar am nevoie de o gramada de timp si vroiam sa va intreb ce imi sugerati, sa mai continuu sau nu, nu stiu daca sti siteul www.zedge.no un site super incarcat cu tot felu de chesti pt tel,si cu prezentari de tel, vroiam un site intercativ pentru toata lumea de unde sa poate sa descarce poze videoclipuri sa intrebe despre tel lui sa aiba acces la manualele tel si in acelsai timp sa vada ce tel au mai aparut, sa vada pretul lor, sunt multe chesti dar vreau sa stiu daca am vreo sansa sau nu si sa imi dati o parere la cum e acuma bun,nasol,rau, forma lui, cam atat , mersi
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Mar Apr 26, 2005 8:59 am    Titlul subiectului:  

Cod: <table class="header" cellspacing="0" id="header">
<tr>
<td class="td" id="header"><div class="header-st"></div></td>
<td id="header"><div class="header-sigla"></div></td>
<td id="header"><div class="header-mijloc"></div></td>
<td id="header"><div class="header-steag"></div></td>

<td id="header"><div class="header-dr"></div></td>
</tr> Daca un element are atributul id, atunci valoarea lui trebuie sa fie unica printre atributele id ale celorlalte elemente.
Ia uite ce zice validatorul aici
In plus, nu se poate html valid pe 3x.ro din cauza ca baga <script>-ul ala la inceput.

M-ar interesa cum adaugi poze la fiecare telefon: le redimensionezi si le pui pe fundalul ala cu gradient, manual, pe fiecare? Si daca maine o sa te hotarasti sa faci fundalul verde in loc de galben?

Ah.. si scapa de "Utitled Document" din titlu :!:
Sus  
vulcan

Trimis: Mar Apr 26, 2005 9:28 am    Titlul subiectului:  

ai dreptate, la asta nu m-am uitat, si chestia cu backgroundu imi mananca o gramada de timp cred ca am sa renunt la ea si o sa schimb alea pe acolo, mersi
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Apr 26, 2005 8:12 pm    Titlul subiectului:  

Nu ca m-as pricepe la grafica (de fapt sunt paralel), dar nu poti face telefoanele fara background (cu bg. transparent) si sa le pui peste backroundul actual?
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mar Apr 26, 2005 8:40 pm    Titlul subiectului:  

Interesant site-ul ... mai ai de lucru la el.
Nu stiu exact ce vrea sa ajunga. Doar preturile telefoanelor ? Sau un site despre telefoane mobile ?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1