Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

meniu flash
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Lun Apr 18, 2005 10:03 pm    Titlul subiectului: meniu flash  

scuzati sectiune , este client side deci mi-am permis totusi sa postez acest subiect desi sectiunea flash nu este de gasit pe acest forum...in fine...imi cer scuze pentru acest lucru dar am ales sa postez aici deoarece imi este la indemana si sunt sigur ca mi se va raspunde...
So...am un clip flash cu cateva butoane pe care il introduc intr-o anume pagina web...cum fac legaturi din acele butoane spre pagini php?
de ex: fac click pe un buton din clip-ul flash sa se incarce blabla.php?type=blabla ... action script dar cum... multumesc!
Sus  
PinkMilk

Data înscrierii: 19/Apr/2005

Trimis: Mar Apr 19, 2005 10:47 pm    Titlul subiectului:  

Salut
Daca vrei sa simulezi butoane obisnuite iar paginile sa se deschida in alt cadru sau cadrul principal clic pe buton si apasa F9:

on (press) { // (release), (releaseOutside) sau daca fol. componente (click)
getURL("blabla.php?type=blabla","_rightFrame"); // parametrul 2 se refera la numele cadrului din HTML
}

Legat de sectiune, e bine. ActionScript e similar cu JavaScript.
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Mar Apr 19, 2005 11:12 pm    Titlul subiectului:  

right frame? eu vreau sa folosesc acel meniu in flash pentru a-mi deschide alte pagini in pagina in care se afla acel meniu... in _parent...meniul flash e singurul lucru flash din pagina...
Sus  
PinkMilk

Data înscrierii: 19/Apr/2005

Trimis: Mie Apr 20, 2005 4:26 pm    Titlul subiectului:  

right frame era doar un exemplu. Ca parametru de fereastra poti sa folosesti ce nume veri chiar si _parent.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1