Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Stergere din $_SESSION a unei singure valori
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
eu2200

Data înscrierii: 07/Apr/2005
Locație: Langa monitor (Brasov)

Trimis: Lun Apr 18, 2005 11:29 am    Titlul subiectului: Stergere din $_SESSION a unei singure valori  

Ce inseamna asta:
Utilizatorul introduce inregistrari intr-o pagina ce contine formularul care are ca action="fisier.php" in care se face:

...
session_start();
$_SESSION['tehno'][]=$_REQUEST['tehno'];
$_SESSION['id_volum'][]=$_REQUEST['id_volum'];
$_SESSION['pagina'][]=$_REQUEST['pagina'];
...

Toate aceste array-uri de sesiune vor fi apoi afisate intr-un tabel, fiecare pe coloana corespunzatoare.
Fiecare din aceste inregistrari va avea la inceput de rand (mai putin semnificativ, doar pt a fi inteles scriu asta) cate un buton care ar trebuii sa stearga acea inregistrare/$_SESSION["..."][?] in cazul in care utilizatorul considera asta.

Ei bine acest lucru nu reusesc sa-l fac, sa sterg de ex. $_SESSION['tehno'][4], in rest celelalte $_SESSION['tehno'][n] sa ramana.

Sper ca am reusit sa ma fac inteles.

10x
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Lun Apr 18, 2005 11:45 am    Titlul subiectului:  

unset($_SESSION['tehno'][4])

Daca creezi tabelul parcurgand cu for($n=0;$n<count($_SESSION['tehno']);$n++) , o sa ai un loc gol probail acolo unde era 4 si o sa te alegi cu un warning ca nu e definit indexul 4.
Sus  
eu2200

Data înscrierii: 07/Apr/2005
Locație: Langa monitor (Brasov)

Trimis: Lun Apr 18, 2005 11:55 am    Titlul subiectului:  

Da, iti multumesc.
Acesta metoda va fi aplicata pentru fiecare din datele acelui rand, astfel ca va disparea complet randul.
Binenteles ca aveam nevoie de o metoda pentru a stii cam cum se face si de aici vor fi facute restul.

Inca odata, mersi mult johnutz :idea:
Sus  
chucki21

Data înscrierii: 06/Feb/2006

Trimis: Joi Mar 02, 2006 11:40 am    Titlul subiectului:  

Daca ai 20 de randuri si doresti sa stergi randul 4 cum faci asta?Fara for nu cred ca ar merge.O solutie daca se poate deoarece si eu ma confrunt cu aceasta problema.vreau sa sterg o valoare dintr-o sesiune care are dimensiuni diferite in fct de ce introduce utilizatorul.Iar dca el vrea sa elimine o valoare cum poate fi eliminata?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1