Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Aveti idee de ce pe 3x.ro phpbb nu functionează corect?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
presada

Data înscrierii: 06/Iun/2003
Locație: Brăila

Trimis: Sâm Iun 07, 2003 1:15 pm    Titlul subiectului: Aveti idee de ce pe 3x.ro phpbb nu functionează corect?  

Același forum, pe orice alta gazdă mi-a funcționat perfect.
E vre-o setare ceva?
sau pur și simplu 3x sunt mai varză
Sus  
tepes

Data înscrierii: 03/Apr/2003

Trimis: Sâm Iun 07, 2003 7:25 pm    Titlul subiectului:  

mie mi-a mers... a trebuit sa fac instalarea manual (config.php) si merge perfect...
este la www.ialomita.3x.ro
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iun 12, 2003 1:41 am    Titlul subiectului:  

La mine a mers bine dar la fel am facut config.php-manual, nu uita sa stergi dupa instalare directorul install si db (parca). Poti sa vezi aici: www.oancea.3x.ro/forum/
Oricum am o parere destul de buna despre 3x fata de as.ro.
Si dupa cate vad postnuke il ai la 3x.
Sus  
Mihaiadrian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Galati

Trimis: Mar Iul 08, 2003 11:48 pm    Titlul subiectului: 3x  

http://citraian.3x.ro/index.php este un forum facut de un prieten de-al meu si nu a avut nici o problema cu el doar ca ii da eroare atunci cand vrea sa trimita un e-mail (vesnica problema cu functia de e-mail care nu funcioneaza nici pe 3x. nici pe as.ro la conturile gratuite). Iar despre as.ro am avut la inceput o parere proasta despre ei dar cand am vazut alte hostinguri de php am zis ca as.ro sunt chiar buni. Se poate si mai rau.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1