| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Joi Mai 19, 2005 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
www.mtv.ro
Asta era site-ul. Vad ca si-au rezolvat "mica problema", fara sa zica nici macar un "mersi". |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Joi Mai 19, 2005 3:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Si ce ai fi vrut ? Multumiri si Felicitari ?
Sa presupunem ca site-ul nu este facut de webmaster si cel care il intretine nu umbla la cod. El doar forward-eaza email-ul tau cui trebuie. Conform unui eventual contract de "service" (asa ii zic eu) coderii rezolva problema cat de repede pot. Cui ar putea sa multumeasca ei si de ce?
Sa presupunem ca site-ul este intretinut si codat de webmaster. E mai simplu sa "mergi pe burta", pana nu afla lumea ce gauri aveai in proiect. Nu trimite nimeni mail, pentu ca in cazul unor firme .. diferentierea intre informatii confidentiale si neconfidentiale o fac unii de la IT, care se uita prin texte :))
my 2 pence. |
|
| Sus |
|
alterego
Data înscrierii: 07/Feb/2005
|
| Trimis: Mie Oct 12, 2005 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am decoperit un bug "simpatic" rau de tot in Neogen Publicitate si desi i-am anuntat de aceasta n-au catadicsit sa rezolve problema. Probabil asteapta solutii de la fratiorul mai mare Google. Se ofera cineva voluntar pentru exploatarea acestui bug, poate le face bine un dus rece celor de la Neogen. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mie Oct 12, 2005 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
:D
Do share... |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Mie Oct 12, 2005 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
:) Poate ca o sa se simta daca ii atinge la partea financiara. Asta dupa ce fac jdemii de sedinte sa vada cine e de vina ..
Macar explica ce ai gasit, chiar daca nu dai detalii pentru a putea fi folosite de altii. |
|
| Sus |
|
alterego
|
| Trimis: Vin Oct 14, 2005 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
whooper a scris: :) Poate ca o sa se simta daca ii atinge la partea financiara. Asta dupa ce fac jdemii de sedinte sa vada cine e de vina ..
Macar explica ce ai gasit, chiar daca nu dai detalii pentru a putea fi folosite de altii.
Am stat si "cugetat" implicatiile folosirii acestui bug si in mod cert Neogen nu are nimic de pierdut, cei care pierd vor fi clientii... |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Oct 14, 2005 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
whooper a scris:
Macar explica ce ai gasit, chiar daca nu dai detalii pentru a putea fi folosite de altii. |
|
| Sus |
|
alterego
|
| Trimis: Sâm Oct 15, 2005 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| Se pare ca la toata lumea ii este frica sa se ofere voluntar pentru a testa buguletzul |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Oct 15, 2005 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| ma ofer voluntar :D |
|
| Sus |
|
alterego
|
| Trimis: Lun Oct 17, 2005 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: ma ofer voluntar :D
Mai intai creaza-ti un cont de asociat pe Neogen si apoi introdu reclama lor in site-ul tau si spune-mi unde-l gasesc.
Dupa ce ma conving ca ai adaugat codul respectiv iti spun ce trebuie facut mai departe.
Daca ai de gand sa iasa si bani din aceasta ar fi bine sa ai un cont la banca. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am eu cont pe neogen si codul pus pe un site |
|
| Sus |
|
x_atrix
Data înscrierii: 17/Dec/2005
|
| Trimis: Joi Dec 29, 2005 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
vb de securitatea zecilor de siteuri... sunt mii, exemple ti le poate da google-ul :P
ex de cautare cu google
filetype:inc mysql_connect
allinurl:auth_user_file.txt
inurl:passlist.txt
"Index of /backup"
OK. Cred ca sunt destule exemple care tenteaza pe oricine.
In felul asta se poate intra in baza de date la 70% din siteurile gasite. si parca am citit pe aici pe forum despre md5(); sincer nu prea am incredere nici in md5() exista un site cu peste 3,5 milioane de parole criptate si salvate intr-o baza de date... in ziua de azi nimic nu mai e sigur, este posibil sa maresti securitatea unui site dar niciodata nu va fi 100%. Multe siteuri (gen cele care le gaseste google) NU au securitate. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|