| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mweb
Data înscrierii: 30/Mar/2005
Locație: RO
|
| Trimis: Joi Apr 14, 2005 12:34 pm Titlul subiectului: Proiect ce aduce ceva banuti |
|
|
Salutare
Idei cam avem cu totii, dupa cum am observat. Si eu am incercat multe proiecte, dar multe dintre ele au ramas free, ori ca nu am avut timp sa le termin, ori nu a fost cautat. Ultimul este de ex. administratorul de bloc virtual, (http://www.freemail.atlastelecom.ro/~blocadmin/index.php)
Intrebarea este daca cunoatste cineva proiecte pentru care ar si iesi ceva banuti. Astept orice fel de idee, ofer colaborarein caz de proiect favorabil. Alte idei ar fi un schrott de masini virtual, anunturi de impbiliare (NU exista nici un site serios de acest gen)...deci? ce zicei? sa facem ceva din ce mai iese si ceva "bani de buzunar"
:wink: |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Sâm Mai 07, 2005 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
ah ... bani bani si iarasi bani . spune-mi , daca nu ies bani , nu e bun ?
s-a gandit si billy la bani si uite unde s-a ajuns :) |
|
| Sus |
|
rebelteam
Data înscrierii: 11/Mai/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mai 11, 2005 6:33 pm Titlul subiectului: Re: Proiect ce aduce ceva banuti |
|
|
mweb a scris: Salutare
Idei cam avem cu totii, dupa cum am observat. Si eu am incercat multe proiecte, dar multe dintre ele au ramas free, ori ca nu am avut timp sa le termin, ori nu a fost cautat. Ultimul este de ex. administratorul de bloc virtual, (http://www.freemail.atlastelecom.ro/~blocadmin/index.php)
Intrebarea este daca cunoatste cineva proiecte pentru care ar si iesi ceva banuti. Astept orice fel de idee, ofer colaborarein caz de proiect favorabil. Alte idei ar fi un schrott de masini virtual, anunturi de impbiliare (NU exista nici un site serios de acest gen)...deci? ce zicei? sa facem ceva din ce mai iese si ceva "bani de buzunar"
:wink:
Ce spui tu am incercat eu sa fac dar imi lipsesc momentan si colaboratorii si firmele
Am o baza de e-mail-uri destul de larga dar cand ii sun nimeni nu are nimic de oferit
Daca vrei intra sa vezi despre ce e vorba http://www.tourit.ro
Am avut proiect care s-a dus pe apa sambetei
"Printare online"
Am pus si un mesaj pe forum pentru ca nu a stiut nimeni din cei care ii cunosteam sa faca asa ceva.
Daca stiti dati-mi si mie un punct de plecare |
|
| Sus |
|
ender
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Mar Sep 06, 2005 6:54 pm Titlul subiectului: Re: Proiect ce aduce ceva banuti |
|
|
mweb a scris: Salutare
:wink:
cred ca ceea ce vreau eu e cam pe linga subiectul topicului intrucit nu cred ca va mai putea fi folosita si de altii
totusi poate ies ceva bani de buzunar :)
cam cit ar costa o chestie din asta si ce timp de dezvoltare necesita?
As avea nevoie de o "aplicatie" php si mysql care ar trebui sa defineasca o procedura de lucru in cadrul firmei si sa tina loguri la modificari
in teorie ar trebui sa arate cam asa :
adminul creeaza o chestie "a" blank seteaza ca userul x sa poata complecta chestia si pe userul y si z sa valideze chestia propusa de userul x
defineste si userul k care poate valida si in locul lui x dar si in locul lui y
userul x face o propunere de context in interiorul chestiei "a" si are posibilitatea de a taia necesitatea validarii de catre y si z
in acest caz se va trimite mail catre userul w din 30 in 30 de min pentru a trece un comentariu si a inchide definitiv chestia
daca y si z sunt nominalizati pentru validare vor primi un e-mail in acest sens cu linkul propunerii , si il vor tot primi in fiecare dimineata pina cei nominalizati isi dau si dau acordul :)
cei 2 useri valideaza propunerea si se repeta scenariul : userul w primeste mail din 30 in 30 min pentru a trece comentariul si a definitiva chestia
userul x face propunerea "a.1" plecind de la textul propunerii "a"
propunerea 1 ramine logata cu validarile lui y si z si comentariul lui w
cu data propunerii data validarii si data comentariului
daca la aceasta chestie definita exista o propunere care are nevoie de validare si nu a fost validata exista posibilitatea ca sa faca alta propunere care nu necesita validare care trece in logica numerotarii inaintea propunerii inaintata catre validare
datele din interiorul chestiei sunt mai multe linii care ar trebui sa citeasca caracteristicile unui fisier de pe hdd. care trebuie sa contina 4-7 date pe linie nu este un simplu fisier text
vor trebui facute si niste rapoarte cu datele din chestiile a, a.1, a.2 ... a.n
b, b.1 ... b.n , m, m.1 .... m.n
asta asa in 3 cuvinte .... alte detalii pe mail cstrikerk@yahoo.com sau eventual la o bere :) |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Sep 07, 2005 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| :lol: |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Mie Sep 07, 2005 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca este ceea ce trebuie dar ai incercat http://www.php-collab.org/blog/
Sincer m-am pierdut in lunga ta descriere printre a-uri, dar cand voi fi un pic mai odihnit am sa incerc sa o citesc mai atent si poate cine stie. |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Sep 07, 2005 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da, seamana cu o cerinta pentru project management (partea de taskuri), sau un sistem de ticketing.... sunt multe open source, nu stiu daca indeplinesc exact cerintele, dar un guru, poate aduce modificarile necesare in cateva ore... |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Mie Sep 07, 2005 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu daca este nevoie chiar de un guru... :wink: Cred ca experienta si detalierea proiectului conteaza cel mai mult. 8O |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Joi Sep 08, 2005 7:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Interesant - administratorul de bloc virtual, http://www.freemail.atlastelecom.ro/~blocadmin/index.php
Faza e ca nu prea ma pricep in ale administratiei (facturi, fodn de rulment...)
Mie chiar imi place sa sti.
Problema e ca nu cred ca vei gasi clienti, chiar daca e free, administratori astia de blocuri sunt niste pensionari ramoliti care habar nu au de calculatoare (din ce cunosc eu).
Bafta ! |
|
| Sus |
|
phpweb
Data înscrierii: 29/Mar/2005
|
| Trimis: Joi Sep 08, 2005 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
O problema pe care am depistat-o este faptul ca numarul maxim de apartamente acceptate pentru o scara este de 20, si eu ce ma fac daca locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si in care sunt 44 de apartamente pe scara ?
Fa ceva cu chestiunea aceasta... poate acum unora li se pare o chestiune inutila, dar in cativa ani s-ar putea sa prinda.
Oricum ca administrator scapi de pretul licentelor diverselor programe de pe piata. |
|
| Sus |
|
Huell
Data înscrierii: 07/Mai/2006
|
| Trimis: Dum Mai 07, 2006 1:19 am Titlul subiectului: salut |
|
|
mai am si eu cateva oferte
si chiar poate sa iasa banutz la buzunar :) ofer intre 2000 - 6000 - depinde ce poti lucra, cat si in ce timp
uite - aceasta oferta am pus deja aici in Forum,
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=5906#36896 |
|
| Sus |
|
gcazaciuc
Data înscrierii: 12/Mar/2006
|
| Trimis: Dum Iun 18, 2006 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am o idee mai veche de proiect din care sa iasa si ceva banuti.Ar fi vorba despre un site de imobiliare , insa ceva total diferit de ce exista la ora actuala. Problema a fost ca inca nu am gasit pe cineva serios si la fel de interesat ca mine ca sa-l incep. Daca te intereseaza putem conversa si pe mail. |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Dum Iun 18, 2006 11:22 pm Titlul subiectului: Eu am gasit o idee care urmeza sa o pun in aplicare.... |
|
|
Eu am gasit o idee care urmeza sa o pun in aplicare.... pentru cei car o intelge....
Site- ul X ofera informatii .... alte site-uri vor sa aiva si informati de la site X live pe sit-urile lor....
Site x ofera informati free .... avand si ca avantaj spre a oferi si alt fel de informatii de ex: firma Y doreste sa isi promeveze produsul.... oferand o suma de $$$ spre firma X .... cred ca ati inteles ce vreau spun |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Iun 19, 2006 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| voi n-aveti altceva de facut decat sa reinviati topicuri de prin 2005 ? 8O |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Lun Iun 19, 2006 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: voi n-aveti altceva de facut decat sa reinviati topicuri de prin 2005 ? 8O
Sorry acum am observat ca topicul asta a fost scris in 2005 :lol: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|