Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum pun PHP in onclick
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Cata.

Data înscrierii: 11/Oct/2004

Trimis: Mar Apr 12, 2005 7:29 pm    Titlul subiectului: Cum pun PHP in onclick  

Eu am facut asa ,dar nu merge.
<head>
<script type="text/javascript"> function vizite () { aici nu am cum sa bag taguri php } </script>
</head>

echo "<a class=\"meniu\" href=\"".$lnk['url']."\" target='_blank' onclik='vizite()'>".$lnk['titlu']."</a><br>"; }

Deci problema este urmatoarea, vreau sa fac cand omul da click pe link sa se execute in paralel cu linkul un cod php. Are idee cineva cum se poate, in functia vizite nu am cum sa bag taguri php, dar stiti cumva alta solutie. Va multumesc!
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Apr 12, 2005 7:32 pm    Titlul subiectului:  

umm
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Apr 12, 2005 9:03 pm    Titlul subiectului:  

JavaScript, Java, PHP... tot aceeasi mancare de peste, nu?

Intra aici...

S-a mai discutat.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Apr 12, 2005 9:10 pm    Titlul subiectului:  

din pacate s-a discutat prea recent dar e cineva aici care nu se uita la post-uri si nu foloseste search ...
Sus  
Cata.

Data înscrierii: 11/Oct/2004

Trimis: Mar Apr 12, 2005 9:25 pm    Titlul subiectului:  

Pai e cam diferit subiectul ala de asta, eu am incercat cum e acolo, dar nu prea mi-a iesit. Oricum am sa mai incerc. Apropo Pirahna am vazut postul
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Apr 13, 2005 5:29 pm    Titlul subiectului: Re: Cum pun PHP in onclick  

Cata. a scris: Eu am facut asa ,dar nu merge.
<head>
<script type="text/javascript"> function vizite () { aici nu am cum sa bag taguri php } </script>
</head>

echo "<a class=\"meniu\" href=\"".$lnk['url']."\" target='_blank' onclik='vizite()'>".$lnk['titlu']."</a><br>"; }

Incearca asa:
[php]
?>
<head>
<script type="text/javascript">
function vizite () {
//aici nu am cum sa bag taguri php
<?php
$foo = 'bar!!!';
?>
}
</script>
</head>
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1