| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gabyy
Data înscrierii: 24/Feb/2005
|
| Trimis: Lun Apr 11, 2005 9:56 pm Titlul subiectului: Care este viitorul? |
|
|
| M-am apucat de php de curand si imi place foarte mult,desi nu am asa mult timp pe cat ar trebui!Am 23 ani si as vrea sa stiu daca voi credeti ca este posibil sa devin porgramator php (evident ca voi citi cat pot de mult ) sau sunt deja prea "batran" pentru asta?:) Voi lucrati in php sau unii o faceti mai mult de placere!? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Apr 11, 2005 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
de placere ...
nu , nu esti prea batran ...
daca iti place eu zic ca merge treaba ...
daca stai vreun an pe php cred ca te vei pricepe ... |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Apr 12, 2005 6:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am 23, programez cam de 1,5 ani in php.
Eu nu fac de placere, l-am invatat pentru ca trebuia sa il folosesc la lucru. Imi place, dar nu il folosesc decat ca sa faca bani, de placere fac altceva :).
In programare nu esti niciodata prea batran ca sa te apuci de ceva nou, si defapt daca vrei sa imbratisezi o cariera de programator, ar cam trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca toata viata o sa inveti tehnologii. |
|
| Sus |
|
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Joi Apr 14, 2005 8:15 am Titlul subiectului: Re: Care este viitorul? |
|
|
gabyy a scris: M-am apucat de php de curand si imi place foarte mult,desi nu am asa mult timp pe cat ar trebui!Am 23 ani si as vrea sa stiu daca voi credeti ca este posibil sa devin porgramator php (evident ca voi citi cat pot de mult ) sau sunt deja prea "batran" pentru asta?:) Voi lucrati in php sau unii o faceti mai mult de placere!?
Apuca-te de php ca sa prinzi valul cat mai timp! Nu stii niciodata ce apare maine nou! |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Apr 14, 2005 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut,
sunt johnny, am 21 de ani si sunt dependent de php.
lucrez ca programator php de 3 ani...
privind in urma, imi pare rau ca nu am putut sa incep mai devreme, dar nu prea am avut cum. este un lucru util sa iti dezvolti cunostintele in timp ce se dezvolta limbajul... este un lucru important sa fii la curent cu ce este nou...
php 5 o sa fie implementat din ce in ce mai mult... personal prefer aceasta abordare OOP, iar php5 pune la dispozitia programatorului full featured oop.
prin php5 se observa o apropiere de java....
cine stie ce ne rezerva viitorul... |
|
| Sus |
|
TheWanderer
Data înscrierii: 05/Apr/2004
|
| Trimis: Vin Apr 15, 2005 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Prea batran e "out of the question" ... o sa fie insa mai greu daca abia acum te-ai apucat de programare. Si daca tot te-ai apucat de programare ... why don't you walk on the C++ path ? Come on ... turn to the Dark Side ! |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
|
| Trimis: Vin Apr 15, 2005 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
TheWanderer a scris: Prea batran e "out of the question"
Asta e o problema interesanta, sincer, tu te mai vezi la 40 de ani programand? |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Sâm Apr 16, 2005 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma mai vad programand si mai tarziu de 40 de ani.
Dar fara deadline-uri. |
|
| Sus |
|
gabyy
Data înscrierii: 24/Feb/2005
|
| Trimis: Dum Apr 17, 2005 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din pacate am inceput cam tarziu cu programarea,cam de acum un an cand mi-am pus si eu net si am pus mana pe niste tutoriale de html,css,javascript a inceput sa ma pasioneze domeniul!Practic nu am experienta in alte limbaje,decat putin javascript,dar sper ca asta sa nu ma impiedice sa invat php/mysql.Daca reusesc sa invat la un nivel bun eu ma vad programand si la 40 de ani,desi circula zvonuri cum ca un porgramator dupa 15 ani se cam retrage :D !Acum as avea alta intrebare:cam care este salariul unui porgramtor php mediu!? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|