|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Lun Aug 08, 2005 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand multumesc pentru feedback... De genul asta de feedback am eu nevoie... :)
Revenind, ai folosit in post "voi" , "aveti", etc... O singura persoana se ocupa de proiect si anume eu. Si de aici rezulta (si nu e o scuza !) ca imi scapa destul de multe aspecte.. ATENTIE: nu ma plang, vreau doar rabdare ! O mare parte din problemele ce le-ai descoperit tu sunt ramasite din prima versiune.. linii de cod peste care am omis sa ma uit in ultimul timp...
Tragand linie, o sa iau tot ce mi-ai spus tu si iti promit ca atunci cand te intorci din concediu nu o sa mai gasesti asa de multe probleme :) |
|
| Sus |
|
punctweb
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
punctweb.SOC a ajuns la versiunea 3.3.4. Pachetul poate fi descarcat de la adresa http://cms.punctweb.com/index.php?pagina=(download)&categoria=1&subcategoria=1 sau http://www.punctweb.com/index.php?pagina=proiecte&proiect=4
De asemenea este disponibil si un update pentru cei care folosesc deja versiunea anterioara a sistemului. Update-ul poate fi descarcat din sectiunea Download > Update-uri la http://cms.punctweb.com
In versiunea 3.3.4 se aduc o serie de imbunatatiri la functionalitatea sistemului precum si se repara o serie de bug-uri existente in versiunea anterioara. Pentru mai multe detalii citeste documentatia din interiorul pachetului.
Multumesc pentru suport ! |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut o chestie pe site-ul tau
Citat:
Download adăugat de punctweb Marti, 30 August 2005 la ora 09:46 de la IP 81.19x.5x.1x9
("x"-urile imi apartin)
Poate nu ar fi rau sa ascunzi IP-urile, eventual sa le lasi vizibile doar pt. admin. |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
em@il in urm versiune.. o sa apara doar pt admin si editori.
Am discutat si eu cu punctweb despre asta.. chiar mi se pare o violare a intimitatii :) |
|
| Sus |
|
phpweb
Data înscrierii: 29/Mar/2005
|
| Trimis: Mie Aug 31, 2005 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| O problema care a fost semnalata inca din fasa nu a fost remediata : nu poti alege la inregistrare o parola continand numai cifre. |
|
| Sus |
|
punctweb
|
| Trimis: Mie Aug 31, 2005 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
phpweb a scris: O problema care a fost semnalata inca din fasa nu a fost remediata : nu poti alege la inregistrare o parola continand numai cifre.
din cate stiu eu, parola POATE contine doar caractere numerice (cifre), nu exista nici o restrictie de acest gen... 8O
Esti sigur ca nu confunzi parola cu codul de securitate ? |
|
| Sus |
|
punctweb
|
| Trimis: Lun Sep 05, 2005 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Se ofera cineva sa-mi traduca sistemul in limba engleza ? Daca e cineva interesat si dispus sa ajute, il rog sa ma contacteze pentru a-i oferi cateva detalii...
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
necenzurat
Data înscrierii: 10/Sep/2005
|
| Trimis: Lun Noi 21, 2005 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
am luat si eu ala si vreau sa zic ca nu am mers :( (instalarea)
oricum ce sa zic
punctweb succes in activitati, si repara instalul :) |
|
| Sus |
|
ibis
Data înscrierii: 28/Sep/2006
|
| Trimis: Joi Sep 28, 2006 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Desi nu s-a mai postat de mult timp aiai, am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Este vorba de modul in care sint afisate discutiile din forum pe prima pagina.
Cod: if(VerificaModulActiv("discutii")) {
/* Obtinem si generam ultimile 5 discutii deschise */
$cerere_discutii = $sql->CerereSQL("select id,id_subcategorie,titlu,autor,vizualizari,raspunsuri from ".S_PREFIX."discutii order by id desc limit 5");
Problema e ca in momentul in care se aduna in arhiva peste 100 de discutii, iar cineva raspunde la una mai veche, aceasta nu apare printre primele discutii (asa cum se intimpla pe alte forumuri).
M-am incurcat pentru ca sint doua tabele diferite in mysql, unul discutii si ltul discutiiraspunsuri. Eu ar trebui sa iau toate datele din primul tabel, dar id-ul din cel de al doilea, cu raspunsurile.
Am modificat cererea sql, am pus variabilele de la discutiiraspunsuri, si imi apar pe prima pagina raspunsurile
ceva de genul: "Re:titlu discutie - de membrul x"
Am zis ca tot e mai bine. Dar, daca la un subiect raspund mai multe persoane, atunci imi apare pe prima pagina doar
Re:titlu discutie - de membrul x
Re:titlu discutie - de membrul y
Re:titlu discutie - de membrul z
De asemenea, nu mai merge nici link-ul, acesta ducind la prima pagina a forumului (mai apar si unele erori, dar de acestea am reusit sa scap)
Imi puteti spune cum ar trebui sa fac, in asa fel incit sa imi ia in continuare datele din tabelul discutii, dar acestea sa fie afisate in functie de ultimul raspuns dat, adica sa ia id-ul din tabelul dicutiiraspunsuri si nu pe cel din discutii? |
|
| Sus |
|
ibis
Data înscrierii: 28/Sep/2006
|
| Trimis: Vin Sep 29, 2006 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
nici solutia precedenta nu e foarte buna... ca daca apar pe prima pagina dupa id de la discutiiraspunsuri, atunci nu mai apar pe prima pagina discutiile noi... la care nu s-a raspuns inca...
eu ma mai chinui, dar tare mult sper sa ma ajutati...
multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|