Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

E-commerce in Romania
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdanv

Data înscrierii: 09/Mar/2005

Trimis: Dum Apr 03, 2005 3:38 pm    Titlul subiectului: E-commerce in Romania  

Salut,

Vreau sa fac un site pentru vanzarea de software, dar nu stiu aproape nimic despre modul de efectuare a platilor pe internet. De exemplu, platile se pot efectua intr-un de cont bancar obisnuit, sau e nevoie un cont special pentru e-commerce? Din ce am citit si pe celellalte threaduri, am inteles ca bancile percep o taxa de 500 de dolari sau euro... pentru ce este aceasta taxa, pur si simplu pentru a deschide un cont in care se pot efectua plati on-line, sau pentru implementarea unui mecanism de efectuare a tranzactiilor?
Pot sa-mi deschid un cont (penntr tranzactii on-line) la o banca din Romania fara sa platesc aceasta taxa?
O alta nelamurire ar fi urmatoarea: daca folosesc un payment gateway (nu-mi este foarte clar ce inseamna) cum este de exemplu cel de la procesor.ro, mai trebuie sa platesc si taxa catre banca, sau se ocupa ei de tot?

Sper ca e cineva care poate sa ma lamureasca,

Multumesc.
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Apr 04, 2005 5:04 am    Titlul subiectului:  

ikobo.com
stormpay.com

astea le stiu eu gratis si ofera servicii si in romania
Sus  
boo

Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Lun Apr 04, 2005 11:07 am    Titlul subiectului:  

A fost cineva pe aici pe forum care a dat un link: http://www.leuvirtual.ro/ .
Acum nu o lua de buna ca nu stiu cat de seriosi sunt.
Sus  
Xuluking

Data înscrierii: 24/Ian/2005

Trimis: Mar Iun 28, 2005 12:39 pm    Titlul subiectului: Cart.ro  

Salut,

Incearca sa folosesti Cart.ro pentru a vinde software pe internet. Permite si si varianta download produs in cazul softurilor. Mai multe detalii pe www.cart.ro

Succes!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1