Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Despre alte aspecte...
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
LunaProject

Data înscrierii: 22/Mar/2005
Locație: Bistrita

Trimis: Joi Mar 24, 2005 1:44 pm    Titlul subiectului: Despre alte aspecte...  

E normal ca sa am vizitatori putini din vreme ce abia de o luna e siteul in acest format, daca am adus www.exploziv.ro la 400 de vizitatori pe zi nu cred ca imi va fi greu sa promovez acest sit, si deja incep sa se vada rezultatele, conteaza cand si cum faci publicitatea! am dreptate? :roll:

Data de 24.03.05
Vizitatori astăzi (real-time): 18
Vizitatori în ultimele 24 de ore: 32
Vizitatori în ultimele 7 zile: 147
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 206
Motorul de căutare cel mai folosit: Google
Cuvântul căutat cel mai des: licitatii
Ziua din săptamană cea mai vizitată: Joi
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Joi Mar 24, 2005 2:06 pm    Titlul subiectului:  

groaznic
Sus  
bond

Data înscrierii: 15/Dec/2004

Trimis: Joi Mar 24, 2005 3:55 pm    Titlul subiectului:  

8O What? Is he coming again?
Sus  
kraiten

Data înscrierii: 28/Mar/2004

Trimis: Joi Mar 24, 2005 6:55 pm    Titlul subiectului: Bravo!  

Un site deosebit de util... foarte aratos si bine lucrat. Ma bucur ca la fiecare accesare sunt intrebat daca intru cu vot in nu-stiu-ce top, apreciezi la nebunie cele 2 imagini din josul paginii care nu se incarca, arata superb acel <title> care se tot plimba... pur si simplu EXPLOZIV!!! Bravo!

Codul... am incercat o validare W3C. Uitati rezultatul:

Sorry, I am unable to validate this document because on line 221 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1