|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mweb
Data înscrierii: 30/Mar/2005
Locație: RO
|
| Trimis: Mie Mar 30, 2005 2:28 pm Titlul subiectului: Administrator bloc virtual |
|
|
Salut,
am zis sa va cer parerea. Am facut un administrator de bloc virtual. pina una alta orice administrator de bloc poate testa gratuit, fara restrictii. Am citeva useri "fideli" dar as dori si administrator "real" cu mai multe blocuri. Poate in viitor iese si ceva banut din afacere.
pina la urma se poate realiza/corecta un tabel de scara in max 15 min!
Dati cu parerea :
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~blocadmin/index.php
daca site-ul merge prost sau incep nu pe mina sa ma injurati ci cei de la atlas :) |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Mie Mar 30, 2005 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-am inscris, dar din pacate nu am timp kiar acum sa-l testez prea mult, o sg kestie, de la itnrare, in skimb: "Bine ati venit: lostone Ultima logare:1976-01-08". (nu o lua ca pe un afront, ca sunt satul de flame-uri, crede-ma) :(
oricum, 10 pentru initiativa. cine stie, poate in curand nu or sa mai fure securistii astia care-si zic administratori de blocuri prin romanica... |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mar 30, 2005 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
chestii minore:
1. daca aici:
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~blocadmin/TestIt.php
ai scris
*Apasind butonul de inregistrare, sint de acord cu termenii si conditiile mentionate
pune un link catre conditiile alea, sau macar scoate textul ala.
2. daca incerc sa creez un cont de test fara a introduce un username apare mesajul:
Nume Utilizator < 3 car!!
corect ar fi Nume Utilizator >= 3 car (am vazut ca merge si cu 3 :) )
oricum, astea sunt chestii foarte marunte si felicitari ptr. idee, si poate imi dai si mie niste hinturi despre structura bazei de date (am si eu de facut ceva similar, dar pentru gaze). |
|
| Sus |
|
mweb
Data înscrierii: 30/Mar/2005
Locație: RO
|
| Trimis: Joi Mar 31, 2005 7:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de aprecieri. Legat de "termeni si conditii":
Nu mi-a venit inspiratia sa scriu ceva acolo, si am si fost cam ocupat in ultima vreme.
:roll:
Ideea este ca ar trebui sa gasesc chiar niste administratori adevarati, pentru testare. Deja am pe unu dar el se cam lasa de meseria asta.
Toate calculele sint facute exact cum scrie in cartea " administratorul ulala" in afara de partea cu caldura, aia mai necesita modificari.
Apropo, este si un log la pagina
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~blocadmin/log.php
cu 1976..... e ora mea de nastere :lol:
pe bune..... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |