Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Confirmare
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Mar Mar 29, 2005 4:40 pm    Titlul subiectului: Confirmare  

In primul rand ma scuzati ca am postat aici (trebuia la COD PHP) da acolo imi apare invalid_session.......
Asa ca am sa scriu aici:
Cum pot face ca daca in cazul in care am deja in baza de date o inregistrare sa am optiunea sa pot alege daca mai continui cu inregistrarea similara sau nu mai continui...
Eu am incercat ceva de genu':
an style="color: #000000"><?php .... $verificare = mysql_query("SELECT * FROM teren WHERE zona LIKE '%".$zona."%' AND pret LIKE '%".$pret."%' AND tel LIKE '%".$tel."%'") or die(mysql_error()); if(mysql_num_rows($verificare) != '0') { print "<body onload='confirmare()'>" or die(mysql_error()); } if($HTTP_GET_VARS['continue'] == 'true') { } elseif($HTTP_GET_VARS['continue'] == 'false'){exit;} mysql_query("INSERT INTO teren (data, zona, adresa, nume, tel, notari, pret, neg, tip_pret, pepret, suprafata, front_stradal, vilan, parcelat, utilitati) VALUES(NOW(),'".$zona."','".$adresa."','".$nume."','".$tel."','".$notari."','".$pret."','".$neg."','".$tip_pret."','".$mp."','".$supr."','".$frstr."','".$vilan."','".$parcelat."','".$util."')")or die(mysql_error()); ?> <body onLoad="alert('Înregistrare realizată cu succes!')"> <? } ?> 

si scriput' java e ceva de genu':

Cod:
<script language="javascript">
<!--
function confirmare() {
var answer = confirm("Mai exista o inregistrare similara cu aceasta.\nDoresti sa continui?")
if (answer){
window.location="add_teren.php?continue=true";
}
else{
window.location="add_teren.php?continue=false";
}
}
//-->
</script>

CAM CE POT FACE?... Am incercat o gramada de variante si la toate ori reuseam sa nu mai pot baga deloc ori puteam sa bag la ambele variante (ma refer sa bag in baza de data... si ma refer amandoua adik raspunsurile... sa creada altceva vreun zambaret....)

Daca se poate pana miercuri..... :roll:[/code]
Sus  
Shacal

Data înscrierii: 07/Sep/2004
Locație: Hunedoara

Trimis: Mar Mar 29, 2005 6:44 pm    Titlul subiectului:  

pai ... eu zica ca ar trebui ca la in loc de al doilea insert...INSERT INTO teren (data, zona, ...... ar trebui sa faci un UPDATE nu insert si atunci iti scrie peste, nu mai insereaza inca unu. :wink:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Mar 29, 2005 8:48 pm    Titlul subiectului:  

vezi ca ai stricat design-ul ...

ai auzit de ENTER ?

:D
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Mar Mar 29, 2005 9:52 pm    Titlul subiectului:  

Scuze pentru design.........

Eu ce vreau nu sa updatez baza de data ci in cazul in care exista ceva asemanator sa fie avertizat si el sa realizez daca e aceeasi inregistrare sau nu... In cazul in care nu e sa introduca pe cea noua, in cazul in care e sa dea CANCEL si sa mearga inapoi................... :?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1