Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Perfomante
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Dum Mar 06, 2005 11:54 am    Titlul subiectului: Perfomante  

Buuun...ai gandit site-ul, l-ai realizat...esti mandru de el / tine.
Acum trebuie sa stii ce server cumperi, sau vrei sa stii doar cati utilizatori poate suporta, sau unde ai gresit la programare cand ai scris o linie de cod care-ti incetineste afisarea paginii cu cateva secunde bune.
Pentru astea exista "Web stress tools".
Pentru ca lucrez la un proiect care trebuie sa functioneze in anumiti parametri, a trebuit sa apelez la un astfel de unealta.

Bineinteles ca ma intereseaza ceva free, pentru ca cele profesionale costa cel putin 500 de dolari.

Am gasit OpenSTA (www.opensta.org), dar care nu poate masura memoria ocupata sau ocuparea procesorului din cauza unui bug, care face ca aceste optiuni sa nu poate fi afisate pe WindowsXP.

Ma intereseaza daca stiti si altele cu aceleasi optiuni (principale: sa fie usor de instalat; sa poata inregistra traseul unui utilizator prin site pentru ca apoi sa foloseasca acest traseu ca test; sa poate simula utilizatori virtuali, cu parole diferite...).
Sus  
dbudai

Data înscrierii: 08/Mar/2005

Trimis: Mar Mar 08, 2005 5:56 pm    Titlul subiectului:  

pentru testat performantele siteului folosesc Profilerul de la Zend Studio
si pana acuma totul merge destul de bine, adica am un site cu 10mii de utilizatori si cu o BD de 300MB si 3500-5000 hituri pe zi si viteza de rulare este acceptabila
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Mar 15, 2005 12:29 am    Titlul subiectului:  

Am gasit WAST (MS Web Application Stress Tool)

Si un articol:
Rectal Probes and Benchmarking with WAST

Interesant.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1