|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
alterego
Data înscrierii: 07/Feb/2005
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 10:39 am Titlul subiectului: Pop up la deschiderea/inchiderea paginii |
|
|
| Cum se face un java script care sa-mi deschida, de exemplu o fereastra pop up cu noutati, in acelasi timp cu deschiderea paginii principale ? |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
<body onLoad="window.open('fisier.php','nume_window','width=xx,height=xx,scrollbars=yes/no,etc')">
sau daca ai un index.php ptin care treci toate paginile, verifici si tu daca nu exista alte variabile trimise (adica este strict homepage):
an style="color: #000000"><?php if($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/index.php") {
?>
<body onLoad="window.open('fisier.php','nume_window','width=xx,height=xx,scrollbars=yes/no,etc')">
<?
} else {
?><body> <?
}
ma rog, e doar o idee, nu am apucat sa si testez ce-i mai sus, sper sa intelegi tu ce-am vrut sa zic. |
|
| Sus |
|
alterego
Data înscrierii: 07/Feb/2005
|
| Trimis: Lun Mar 28, 2005 6:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu merge varianta ta nici cum, imi afiseaza eroare cum ca functia open nu este definita |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Lun Mar 28, 2005 8:07 am Titlul subiectului: |
|
|
?!?!?! funky! kestia asta (teoretic) nu merge doar daca nu ai un javascript enabled browser...
mie mi-a mers de cate ori am folosit-o. verifica daca si pus bine ghilimelele (si duble, si simple), sintaxa, etc.
vezi aici si da-i un view-source la pagina |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|