|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Lun Mar 28, 2005 12:23 am Titlul subiectului: 2 in 1 - Wrap la table/Autocomplet-ul de la Yahoo! |
|
|
1)Am o problema.... definesc width la un <td> dar daca introduc un text de lungime mai mare decat width se mareste automat dar eu as vrea sa treaca pe randul urmator...
Asta e o chestie de HTML da' chiar nu reusesc sa-i dau de cap....
Si nu stiu cum la phpBB forum au reusit ca si atunci cand cineva introduce un text de 200 de caractere pe acelasi rand ei afiseaza td-ul la aceeasi marime (mai degraba el - it - decat ei)....
2)Daca are cineva script-ul de la Yahoo! de la Compose va rog sa-l impartiti mai departe -- PENTRU SCOP PERSONAL, NO BUSSINES!
Sper ca nu am facut un lucru rau daca am deschis un post cu doua cerinte... |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Lun Mar 28, 2005 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
1) Probleme asemanatoare s-au discutat f recent pe acest forum
2) Despre script-ul de la Yahoo! de la Compose... poate ca ar fi util si altora, nu? Propun sa se deschida in forum o sectiune dedicata scripturilor din alea nullified cum se gasesc pe site-uri rusesti :twisted:
Acu' hai sa las gluma.
2.A. Te referi la autocomplete ala unde compui un e-mail si cand scrii la "To" adresa/numele iti apar potrivelile dedesubt? S-a discutat si asta recent.
2.B. Sau poate te referi la editorul ala unde poti sa pui fonturi, culori etc.? Au mai facut si altii din astea, ex.: htmlarea si fckeditor
P.S.:
Daca are cineva scriptul de webmail de la Yahoo!, va rog sa il impartiti mai departe, asa pentru scopurile personale ale tuturor, nu pentru bussiness! Ar fi interesant si ala de la Briefcase, nu? Haideti oameni buni, impartiti, ca doar n-o fi foc! |
|
| Sus |
|
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Lun Mar 28, 2005 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pentru interventie... :)
Si pentru faptul ca m-ai anuntat ca s-a discutat si totusi n-ai pus si u un link-ul la postul unde s-a discutat...
Poate, daca t lasa degetele, scrii si unde s-a discutat "p-aici" ca astfel am de cautat nu gluma... 8O |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Lun Mar 28, 2005 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hm, inseamna ca nu prea ai mai fost p-aci in ultimul timp..
1) http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=2189
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=2202
2) kestia cu autocomplete, dropdpwn: http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=2224 vad ca asta e initiat de tine 8O |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|