|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
amazing_andr3
Data înscrierii: 04/Mar/2005
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 9:26 pm Titlul subiectului: Copyright issue |
|
|
| Ce faci cand cineva iti fura contiut de pe site si pune pe al lui? |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai copyright pe site (daca chiar ai copyright , platit la institutul care se
ocupa de asa ceva) si poti sa dovedesti ca te-a furat , il dai in judecata pt
furt de proprietate intelectuala ... daca nu , mi-e teama ca nu poti sa faci
nimic ! la fel de bine poate sa zica el ca tu l-ai furat . ce faci atunci ? :) |
|
| Sus |
|
amazing_andr3
Data înscrierii: 04/Mar/2005
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Neaparat la institut? In america nu trebuie neaparat sa ai copyright. Daca dovedesti ca tu l-ai facut, poti sai dai in judecata.
Si acuma, pe cine dai in judecata? Detinatorul site-ului, sau compania de web design care a facut site-ul? |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mar 25, 2005 8:04 am Titlul subiectului: |
|
|
pe proprietar zic eu.
poti incerca sa trimiti un mail proprietartului in care sa explici situatia, poate el habar n`are.
oricum, tinand cont ca suntem in romania, nu prea vad ce sanse ai avea.
poti sa scrii si 15 copyrighturi in pagina ta ca e degeaba.
sa ne tii la curent cu ce se mai intampla.
good luck. |
|
| Sus |
|
TheWanderer
Data înscrierii: 05/Apr/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mar 25, 2005 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Daca este continut original intra sub incidenta legii drepturilor de autor. Daca poti dovedi ca ai continut scris de content managerii tai atunci ai un caz, cred eu solid. Nu vorbi cu noi pe form totusi ci consulta un avocat ... noi nu putem decat sa iti dam o parere. Chestia cu copyright-ul platit se refera la TM-uri, branding and other stuff. Nu poti sa copyrightezi un articol din ziar si sa il faci marca :)!
2. Daca a indicat sursa si a folosit doar parti din continut sansele tale de a castiga in instanta se reduc mult!
3. Pe cine dai in judecata? De multe ori proprietarul site-ului subcontracteaza o alta firma pentru content care are prin contract responsabilitatea continutului. Alte firme pun gigei sa scrie continut si (ca la ziar) responsabilitatea revine autorului. Trimite o somatie scrisa, vezi ce raspund. Consulta un avocat si vezi ce spune si el. Dupa asta daca merita, poti sa ii actionezi in instanta. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|