Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

transmiterea datelor din <form>
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sponge001

Data înscrierii: 06/Mar/2005

Trimis: Mie Mar 23, 2005 10:09 pm    Titlul subiectului: transmiterea datelor din <form>  

poate pentru cineva sunt intrebari idioate dar pentru mine e destul de greu.
Am o problema cu transmiterea datelor din form la prelucrare mai departe

problema e cam in felul urmator am un form
an style="color: #000000"><?php echo "<form  action=\"sas.php?pp=es\" method=\"POST\">"                  for  ( $i =1; $i<= mysql_num_rows($r); $i++ )                {                $f=mysql_fetch_array($r);                   echo "<tr><td>$i</td><td><input type=\"checkbox\" name=\"id\" value=\"$f[uid]\" ></td></tr>";                                                 }                    echo "<input type=\"hidden\" name=\"pppp\" value=\"save\">"         ."<tr><td><input class=button type=\"submit\" value=\""._qqqq."\"></tr></td>"         ."</form> 

---->si respectiv datele din form trebuie transmise si prelucrate in function save() problema este ca daca in baza de date am 7 date va afisa respectiv 7 checkboxuri si respectiv daca as insera numai un checkbox functia va lua valoarea $f[uid] pentru checkboxul respectiv dar ceea ce nu pot intelege este ca cum as putea transmite informatia din form daca sar insera 5 din cele 7 checkboxuri. Am incercat sa introduc intrun tablou dar nu sa primit nimic daca are cineva o sugestie si ma poate ajuta o sai fiu recunoscator poate cind o sa mai cresc o sa pot sa fiu si eu util pentru cineva deocamdata :(
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Mie Mar 23, 2005 10:15 pm    Titlul subiectului:  

s-a mai discutat si in alt thread treaba asta.

pune in inputul tau name="id[]" si automat iti va trimite un array id[0],id[1],...,id[n] pe care il prelucrezi dupa propriul plac.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1