Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

.innerHTML
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Mar 22, 2005 6:03 pm    Titlul subiectului: .innerHTML  

Stiti search-box-ul de la yahoo.com si, mai nou, msn.com? Dai click pe o categorie de search si se schimba continutul form-ului.

Am facut asa ceva si am folosit proprietatea innerHTML a div-ului in care imi incarc formul.
Astfel, in functie de un parametru imi incarc un anumit continut in acel <div>.

Algoritmul merge perfect, toate bune si frumoase pana aici. Problema apare insa la form submit. Merge la script-ul desemnat in action, dar nu se transmite nimic prin POST (nici GET)!

Mentionez ca initial am pus buton de submit <input type="submit" ... />, dar nu se intampla nimic la click, asa ca am pus un <a onclick="document.frmSearch.submit()" ... > si in felu' asta merge bine submit-ul (sau cel putin pare sa mearga bine).

Nu imi dau seama ce anume genereaza problema asta!
S-a mai intalnit careva cu ea?
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Mar 22, 2005 8:46 pm    Titlul subiectului:  

Mda... am rezolvat... 8)

Chestie bizara, totusi. Postez codul mai jos.

1. Varianta care afiseaza corect si functioneaza corect, mai putin submit-ul.
Cod: // cod JS
document.getElementById("lySearchBox").innerHTML='<form name="frmSearch" method="post" action="search.php">';
document.getElementById("lySearchBox").innerHTML+='<!-- continutul formului, <input> boxes si buton de submit -->';
document.getElementById("lySearchBox").innerHTML+='</form>';
2. Varianta care merge corect, inclusiv submit-ul
Cod: // cod JS
document.getElementById("lySearchBox").innerHTML='<form name="frmSearch" method="post" action="search.php">' +
       '<!-- continutul formului, <input> boxes si buton de submit -->' +
       '</form>';
Sus  
Radical

Data înscrierii: 16/Feb/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mar 24, 2005 2:15 pm    Titlul subiectului:  

Am avut si eu probleme cu innerHTML in privinta faptului ca nu mergea sa modific continutul unui TABLE...

Eu vroiam sa adaug TR-uri la fiecare click de un buton din afara tabelului.

Evident nu mergea in IE... si imi dadea "Unknown runtime error..."

Solutia a fost adaugarea unui row cu addRow() care intoarce chiar referinta catre acel row... apoi adaugam cate o celula pe rand pana ajungeam la numarul de coloane din tabel cu addCell()... de asemenea addCell() intoarce tot o referinta catre celula nou creata... DAR in schimb pe acel obiect intors poti aplica innerHTML... fara + totusi... tre sa adaugi tot odata !

Aberatzii IE...

Rezultatul merge pe IE, Opera si FireFox...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1