Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Pop up la deschiderea/inchiderea paginii
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alterego

Data înscrierii: 07/Feb/2005

Trimis: Joi Mar 24, 2005 10:39 am    Titlul subiectului: Pop up la deschiderea/inchiderea paginii  

Cum se face un java script care sa-mi deschida, de exemplu o fereastra pop up cu noutati, in acelasi timp cu deschiderea paginii principale ?
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Joi Mar 24, 2005 10:45 am    Titlul subiectului:  

<body onLoad="window.open('fisier.php','nume_window','width=xx,height=xx,scrollbars=yes/no,etc')">

sau daca ai un index.php ptin care treci toate paginile, verifici si tu daca nu exista alte variabile trimise (adica este strict homepage):

an style="color: #000000"><?php if($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/index.php") {   ?>       <body onLoad="window.open('fisier.php','nume_window','width=xx,height=xx,scrollbars=yes/no,etc')">   <? } else {    ?><body> <? } 

ma rog, e doar o idee, nu am apucat sa si testez ce-i mai sus, sper sa intelegi tu ce-am vrut sa zic.
Sus  
alterego

Data înscrierii: 07/Feb/2005

Trimis: Lun Mar 28, 2005 6:35 am    Titlul subiectului:  

Nu merge varianta ta nici cum, imi afiseaza eroare cum ca functia open nu este definita
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Lun Mar 28, 2005 8:07 am    Titlul subiectului:  

?!?!?! funky! kestia asta (teoretic) nu merge doar daca nu ai un javascript enabled browser...
mie mi-a mers de cate ori am folosit-o. verifica daca si pus bine ghilimelele (si duble, si simple), sintaxa, etc.

vezi aici si da-i un view-source la pagina
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1