| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mihaela
Data înscrierii: 25/Feb/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mar 23, 2005 6:47 pm Titlul subiectului: IP propriu in MySQL |
|
|
Salutare! Mi-am configurat Apache-ul pt IP meu, si am incercat sa-mi rulez site-ul cu mysql. Din pacate imi apare urmatoarea eroare:
Access denied for user: 'root@Pentium4' (Using password: YES)
Cum pot sa configurez MySQL pt IP meu si cum as putea sa-mi accesez site-ul de pe un alt calculator (Internet)?
Ce as putea face? :?: |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Mie Mar 23, 2005 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| presupunand ca ai o versiune de mysql mai mare de 4.x, exista niste probleme la capitolul login, au mai schimbat cate ceva. cauta pe forum, parca s-a mai raspuns pe undeva inlegatura cu asta (sau daca nu, cauta prin documentatia de la mysql.com) |
|
| Sus |
|
bld
Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska
|
| Trimis: Mie Mar 23, 2005 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| root@pentium4 ? probabil localhost :) sau mai nou pentium4 este un ip? si este bine sa configurezi apache-ul pe portul 9000 (sa nu fie pe 80) daca vrei sa se conecteze fara probleme remote la server-ul tau...si ai grija daca ai firewall , sa permiti astfel de conexiuni |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Mar 23, 2005 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu l-am configurat p-al meu ca bubico ... nu localhost ...
so ... localhost la mine nu merge , ip-ul meu (192.168.0.2) nu merge ...
:D
anyway ... mihaela ... uita-te in mysqladmin la local host name ... ala e !!! :)
apropo ... (Using password: YES) ???
root-ul tau are parola ?
incearca fara parola sau cu "pass" ...
eu ma joc local fara parola dar am o versiune mai veche de mysql ... :) |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mar 23, 2005 11:33 pm Titlul subiectului: Re: IP propriu in MySQL |
|
|
mihaela a scris: cum as putea sa-mi accesez site-ul de pe un alt calculator (Internet)?
Ce as putea face? :?:
Ai putea sa iti cumperi sau sa utilizezi un serviciu gratuit (gen as.ro, 3x.ro si altii) de hosting.
Mai mult, nu mi se pare o discutie de PHP Avansat. |
|
| Sus |
|
bond
Data înscrierii: 15/Dec/2004
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 1:50 pm Titlul subiectului: Re: IP propriu in MySQL |
|
|
aurelian a scris: Mai mult, nu mi se pare o discutie de PHP Avansat.
Intradevar nu prea e de avansati.
@mihaela:
Nu trebuie sa faci nimic deosebit la Mysql pentru a primi acces web din retea. Serverul web local va accesa Mysql. Doar daca vrei sa primesti acces Mysql pe portul 3306 si sa ai comentat "skip-networking" in my.cnf. In cazul asta insa trebuie neaparat sa ai parola la root si sa dai acces la user@hostname |
|
| Sus |
|
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Vin Mar 25, 2005 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca ai pus o versiune de mysql peste 4.0 va trebui sa intri in consola de mysql si sa setezi parola ca sa poata fi recunoscuta klumea, asa am patit si eu prima oara, si scria undeva pe site-ul mysql la documentatie care era comanda exacta (ceva de genul set password = OLD_PASSWORD('parola') si apoi va merge. cert este ca am facut direct cautare pe google dupa textul exact al erorii si mi-a aparut printre primele rezultate solutia...[/b] |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|