| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Vin Mar 04, 2005 6:16 am Titlul subiectului: .ro TLD |
|
|
Inca nu e anuntat oficial dar incepand de anul acesta (2005) se va plati taxa anuala pentru domeniile .ro 8O
Se pare ca romanii nostrii considera ca .ro este un TLD de mare importanta pentru comunitatea Internet :o
Daca se va concretiza aceasta taxa anuala pentru TLD .ro ma intreb care va mai fi rata firme romanesti / domenii .ro ?!
A mai auzit cineva de barfa asta sau am doar eu "auzenii" ? |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mar 04, 2005 7:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Am votat DA.
Consider ca astfel intram si noi in randul lumii. |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Vin Mar 04, 2005 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
asta inseamna ca nu vom mai putea cumpara domenii .ro pe viata ? ce
se intampla cu cei care au luat deja domeniul ? |
|
| Sus |
|
kraiten
Data înscrierii: 28/Mar/2004
|
| Trimis: Vin Mar 04, 2005 10:56 am Titlul subiectului: Propunere |
|
|
| Propun sa se puna si o taxa pe vizitatori... ai 2000 de vizitatori pe zi, sa platesti ceva la stat... sa impozitam tot. Poate cu asta o sa fim inainte cu un pas uniunii europene :wink:. |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Vin Mar 04, 2005 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Ratiunea chestiei asteia nu e impozitul, ci fluidizarea folosirii numelor de domeniu. Ia, de curiozitate, uita-te sa vezi cate nume bune de domeniu au fost cumparate si stau nefolosite. Iti zic eu, enervant de multe.
E o masura buna, zic eu.
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
elvsoft.com
Data înscrierii: 28/Feb/2005
Locație: Cluj-Napoca
|
| Trimis: Joi Mar 17, 2005 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am auzit ca s-ar trece anul asta la plata anuala pentru domeniile .ro, dar se stie ca astea sunt intentiile RNC. Nu se stie data exacta cand se va introduce taxa anuala.
In termenii de cumparare a dreptului de folosinta a domeniilor .ro se precizeaza ca RNC isi rezerva dreptul de a introduce ulterior o taxa anuala.
Probabil ca pentru cei care au deja cumparate domenii .ro se acorda o perioada de gratie de 2-3 ani in care nu se percepe taxa anuala. Cel putin asa mi se pare firesc.
Fluidizarea nu stiu in ce masura ar avea loc, pentru ca domeniile "hot" sunt cumparate pentru specula si speculantii ar avea grija sa plateasca taxa anuala pentru ele. In schimb s-ar elibera unele domenii "parasite".
Oricum masura cred ca ar incuraja dezvoltarea internetului romanesc, pentru ca ar face mai accesibil domeniu pentru cei cu buget restrans. Ar aparea astfel mai multe site-uri romanesti. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|