Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ascundere cale completa in browser
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Mie Mar 23, 2005 10:20 am    Titlul subiectului: Ascundere cale completa in browser  

Salut,

Ce si unde pot seta in asa fel incat sa nu mai apara calea completa in browserul vizitatorului, ci numai numele domeniului.
Mentinonez ca am acces complet la server.

Multumesc.
Sus  
elvsoft.com

Data înscrierii: 28/Feb/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Mie Mar 23, 2005 10:38 am    Titlul subiectului:  

Nu stiu exact ce vrei sa zici.
Adica cand intri in (sub)paginile unui site sa nu se schimbe url-ul din browser? Cum e la http://www.bnro.ro ?

Poti face asta cu niste frame-uri. Dar e total neindicat.
De ce vrei sa faci asta?

Frame-urile sunt daunatoare pentru navigator si pentru motoare de cautoare.

Frame-urile sunt total neindicate intr-un site. Singur loc unde poti zice ca poti folosi frame-uri fara ca sa faci mai mult rau decat bine sunt sectiuni private de pe un site (protejate cu parola), cum ar fi un client de web mail sau o sectiune de administrare a unui site.
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mie Mar 23, 2005 11:05 am    Titlul subiectului:  

Treaba asta se face folosind mod_rewrite, modul de Apache.
Vezi aici...
Sus  
elvsoft.com

Data înscrierii: 28/Feb/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Mie Mar 23, 2005 11:13 am    Titlul subiectului:  

Merge cu mod_rewrite pentru o singura pagina, adica in loc de www.domeniu.ro/pagina1.html sa ai numai www.domeniu.ro/, dar atunci nu mai poti face acelasi lucru si pentru www.domeniu.ro/pagina2.html. Cel putin nu cu mod_rewrite, dar merge cu frame-uri...
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004

Trimis: Mie Mar 23, 2005 11:21 am    Titlul subiectului:  

Cred ca s-ar putea rezolva folosind un singur index.php cu un switch(), care sa incarce celelalte pagini (.php sau .tpl daca foloseste template-uri).
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004

Trimis: Mie Mar 23, 2005 11:59 am    Titlul subiectului:  

cauta un pic prin forum ca am deschis niste topicuri despre mod_rewrite .. si ai sa intelegi ce ai de facut
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Joi Mar 24, 2005 4:48 pm    Titlul subiectului:  

MasterPhoton a scris: Ce si unde pot seta in asa fel incat sa nu mai apara calea completa in browserul vizitatorului, ci numai numele domeniului. Un exemplu de acest gen ar fi oricare dintre domeniile .tk, care folosesc frameset. Intra pe un domeniu din asta cu Firefox si apasa Ctrl+U ca sa vezi sursa si sa te inspiri de acolo.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1