Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Undefined variable ....
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ursugrizzly

Data înscrierii: 22/Mar/2005

Trimis: Mar Mar 22, 2005 4:59 pm    Titlul subiectului: Undefined variable ....  

Am instalat easyphp v. 1.8 pe un windows xp. Am modificat in php.ini sa am register_globals=On si safe_mode=Off si tot nu pot sa utilizez variabilele dintr-un formular html pentru ca nu le gaseste...
Nu vreau sa folosesc _POST,_GET sau _REQUEST...vreau simplu $variabila_x
Nu ma intereseaza problemele de securitate ca acum vreau sa invat....
MERSI MULT!!!
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Mar 22, 2005 5:06 pm    Titlul subiectului:  

Sigur o sa primesti ajutor, dupa ce o sa postezi o bucata de cod.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Mar 22, 2005 6:59 pm    Titlul subiectului:  

cu easy php 1.8 cam ai probleme la chestii dastea pentru ca e gandit sa mearga doar in local si sa nu fie accesat din exterior... pentru teste e bun, iar ce ar trebui tu sa faci este sa folosesti register global off si safe mode on pentru ca pe serverele publice asa e si mai bine sa te inveti asa din prima decat sa te intrebi dupa aceea de ce nu iti merge scriptul pe cine stie ce server...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1