|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cata.
Data înscrierii: 11/Oct/2004
|
| Trimis: Mar Mar 15, 2005 9:39 pm Titlul subiectului: Si eu vreau o parere |
|
|
Am incercat sa-i dau un aspect mai frumos site-ului si sa includ mai bine scripturile in el. Cu toate astea nu ma pot lauda ca am un site fantastic, dar pot sa spun ca cel vechi era unul amator.
Astept pareri si sugesti!
http://www.cata.lx.ro |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
dap! e asa frumos, ca nici nu se vede cum trebuie pe alte browsere decat internet exploDer si pe alte SO-uri in afara de windoze... nu ma crezi? ete:
need to say more? |
|
| Sus |
|
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
as adauga la randurile de mai sus si:
" ... si rezolutie 1024 x 768 "
Ce vina am eu ca sunt pe 800x600? Nu am chef de facut scroll horizontal (doar ca sa vad "Bannere si linkuri") |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Surprinzator eu am facut verificarile in opera, netscape, ie , firefox si totul se vede perfect. Nu stiu ce versiune de browser ai tu ,dar la mine se vede bine. Oricum am sa vad ce are si am sa incerc sa rectific gresala. Mersi mult pentru observatie.
Cu rezolutiam sa sa incerc sa-o fac si pe 800 x 600 ,dar pana atunci o sa dureze ceva. |
|
| Sus |
|
lostone
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
FireFox 1.0.1 pe un GNU/Linux Gentoo 2004.3 (asa, ca sa fiu mai exact).
In al doilea rand: mai baiatule. daca vrei un site serios, renunta la kestiile childish de genul:
Tot legat de seriozitate, poate reusesti sa ma faci sa pricep jio cam ce cauta informatiile urmatoare sub titlul "Galerie de Imagini", ca intr-un fel sau altul ratez sa inteleg kestia asta. Stai calm si nu te enerva, m-am prins ca-i buton, da' nu prea arata a buton, mi-au trebuit cam 10 minute sa ma prind ca poti sa clickai pe el... arata ca un titlu. So much for the professional stuff...
Si btw - cui crezi ca-i pasa tati de greutatea ta (in kg, bineinteles!), daca tot "nu suntem la matrimoniale" ?!
Un sfat prietenesc: renunta o parioada la webdesign, mai invatza, mai mergi in parc, mai mergi la scoala (f important!), mai mergi la un film, ceva, si cand mai cresti, poti sa te reapuci de treaba asta, cu forte noi... Nici io nu-s marele webdesigner nedescoperit al lumii, si sunt constient de asta, da'-mi creste inima cand mai vad cate-un site de-asta, sa-nnebunex!
Si pe de alta parte, nici nu intru pe forumuri sa trambitez ca "ete ce site sait jmekker mi-am tras, mancati-as, sa moara Bibi-n puscarie"... |
|
| Sus |
|
Ground.Zero
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| as mai completa cu ... "mai exista domenii ca apicultura, geologie, teologie... ia vezi poate ai ceva inclinatii p-acolo :D N-o lua in nume de rau, o fi din cauza varstei sau nu, da' oricat talent in ale programarii ar avea cineva (nu e cazu tau) daca n-ai si putina inclinatie spre design si alte chestii adiacente... ai prins tu ideea" |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate cu butonu am sa-l schimb, dar ma oftic ca ma descurajati , oricum nu ma intereseaza ideile voastre despre ce trebuie eu sa fac. Nu e punctul meu forte web designul , dar incerc sa-l fac cat mai bine si inca ceva nu m-am laudat, am cerut pareri.
Lucrurile astea de web design si programare se invata pe parcurs, eu nu am experienta voastra si inca nu am ajuns sa cunosc cate cunoasteti voi. |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cata. a scris:
Lucrurile astea de web design si programare se invata pe parcurs, eu nu am experienta voastra si inca nu am ajuns sa cunosc cate cunoasteti voi.
Si eu am vrut sa fiu pianist, dar se pare ca nu am inclinatie...
Sunt lucruri pentru care dorinta de a invata nu este intotdeauna de ajuns. |
|
| Sus |
|
MasterPhoton
Data înscrierii: 06/Mar/2003
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 8:39 pm Titlul subiectului: Ma baiatule |
|
|
Esti pe drumul cel bun, insa STUDIAZA, STUDIAZA, STUDIAZA!!! E foarte bine ca te-ai apucat de facut ceva ce altii nu fac decat mult mai tarziu (adica sa faci ceva din care s-ar putea sa castigi bani). Sa nu uiti de scoala si sa nu uiti ca daca inveti si mai mult decat se "preda" la scoala o sa fii cel mai cel...
Keep up this spirit !!! |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Mie Mar 16, 2005 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu se poate spune ca nu am inclinatii, dar trebuie sa invat si sa muncesc ca sa ma perfectionez.
Mersi mult pentru incurajari MasterPhoton . |
|
| Sus |
|
TheWanderer
Data înscrierii: 05/Apr/2004
|
| Trimis: Vin Mar 18, 2005 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Parerile sunt ca fundurile, fiecare are cate unul" , asa a spus odata David Coulthard si bine a zis! Parerile noastre nu sunt intotdeauna cele mai bune si nici nu trebuiesc ascultate.
Intai uita-te la website si daca tie iti place ce a iesit si esti multumit cu el atunci jos palaria. Inseamna ca ai facut un site bun. Nu te stresa sa inveti si PHP si Photoshop si Flash si toate draciile. Intr-o firma exista departament tehnic, departament de creatie ... you know. Nu e "one man show". Tu invata PHP, si Photoshop cat sa nu te duci la designer pentru o liniuta :) |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Sâm Mar 19, 2005 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi mult pentru parere. Ai dreptate. |
|
| Sus |
|
lostone
|
| Trimis: Sâm Mar 19, 2005 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
TheWanderer a scris: "Parerile sunt ca fundurile, fiecare are cate unul" , asa a spus odata David Coulthard si bine a zis! Parerile noastre nu sunt intotdeauna cele mai bune si nici nu trebuiesc ascultate.
da, evident, numai ca nu noi am sarit sa ne "luam" de el asa, din senin, ci el a cerut parerile noastre. well... eu unul i-am dat o parere.
joke alert: cine e David Coulthard asta? a contribuit cu ceva pe la PHP? Nu ?!? Atunci nu exista :P :P
TheWanderer a scris:
Intai uita-te la website si daca tie iti place ce a iesit si esti multumit cu el atunci jos palaria. Inseamna ca ai facut un site bun. Nu te stresa sa inveti si PHP si Photoshop si Flash si toate draciile. Intr-o firma exista departament tehnic, departament de creatie ... you know. Nu e "one man show". Tu invata PHP, si Photoshop cat sa nu te duci la designer pentru o liniuta :)
cat despre a doua parte, la faza cu "daca tie iti place, jos palaria" - nu sunt de acord cu tine. exista niste standarde, niste tendinte, in ceea ce priveste realizarea unui website. ca situri facute de domnisoara secretara in word, am vazut cu totii, it's not pretty. avem pretentia ca suntem (intr-o oarecare masura) profesionisti in ale zugravelilor pe web. ei bine... unde mai e profesionalismul daca orice site este "jos palaria" ?
si pe de alt parte, critica este constructiva, orice sut in fund e un pas inainte, isn't it ? |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Sâm Mar 19, 2005 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Lostone ai si mai multa dreptate.
Pai eu daca nu luam atatea critici si atatea suturi crezi ca mai treceam eu de site-uri facute in actual drawing sau cum ii zicea si la home.ro sau eu stiu ce alte 100 de java scripte . Bine si acum nu sunt profesionit , dar macar incet , incet avansez. |
|
| Sus |
|
TheWanderer
Data înscrierii: 05/Apr/2004
|
| Trimis: Lun Mar 21, 2005 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi tu, cand esti profesionist ... nu esti multumit niciodata de ce a iest. Intotdeauna e loc de mai bine :)
David Coulthard e un pilot de Formula1, nu prea are nimic cu PHP. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|