Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Converting mysql to dbf ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
wizzard

Data înscrierii: 13/Mar/2005
Locație: Braila

Trimis: Dum Mar 13, 2005 9:54 am    Titlul subiectului: Converting mysql to dbf ?  

Mai fratilor, tot ma chinui si io sa transform o baza de date mysql intr-o baza de date foxpro(dbf). Am cautat pe net tot felul de progamele si scriptuletze si tot ce am gasit a fost convertirea unei baze de date din foxpro in mysql, pe cand io caut invers ! daca puteti sa ma ajutati si pe mine v-as fi recunoscator .
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Dum Mar 13, 2005 10:13 am    Titlul subiectului:  

an style="color: #000000"><?php //faci cererea din mysql $rezultat = mysql_query('SELECT ...'); // deschizi dbf-ul $dbf = dbase_open($nume_fisier, 2); // obtii fiecare rand ca un tablou while ($rand = mysql_fetch_row($rezultat)) {     // inserezi un rand nou in DBF, unde $dbf este identificatorul din comanda de deschidere     db_add_record($dbf, $rand); } 

nu l-am testat, deci nu stiu daca merge... dar poti sa incerci :wink:
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Mar 13, 2005 11:22 am    Titlul subiectului:  

Uite o clasa care citeste datele dintr-un .dbf (am testat cu foxpro, merge):
http://www.phpclasses.org/browse/package/1302.html

Eventual incerci un reverse engineering pe clasa asta si scoti ceva pentru a-ti scrie intr-un .dbf.

Pe de-alta parte, functiile dbase_ par superbe pentru aceasta treaba, chiar nu stiam de ele pana acum (10q punctweb!), asa ca ai putea reusi cu ele...

Succes!
Sus  
rebelteam

Data înscrierii: 11/Mai/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Mai 11, 2005 5:43 pm    Titlul subiectului: Re: Converting mysql to dbf ?  

wizzard a scris: Mai fratilor, tot ma chinui si io sa transform o baza de date mysql intr-o baza de date foxpro(dbf). Am cautat pe net tot felul de progamele si scriptuletze si tot ce am gasit a fost convertirea unei baze de date din foxpro in mysql, pe cand io caut invers ! daca puteti sa ma ajutati si pe mine v-as fi recunoscator .

merge cu siguranta

http://dev.mysql.com/downloads/connector/odbc/3.51.html
Sus  
LAurenZIO_4U

Data înscrierii: 04/Noi/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Mai 30, 2005 10:13 am    Titlul subiectului:  

Eu vreau exact invers: din FoxPro sa import in MysqL ! :lol:
wizzard, ce scripturi ai gasit ?!

Inca ceva legat de Mysql: port da o comanda de genul mysql_query($fisier) ? Am incercat pe un fisier exportat ca dump de PHPMyAdmin dar nu merge decat pentru prima linie, pentru restul de liniii primesc eroare MysqL :roll:
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Mai 31, 2005 8:20 am    Titlul subiectului:  

Cum ti-a zis si rebelteam mai sus, de ce vrei sa pui datele in dbf si nu folosesti foxpro-ul pentru a te conecta (via ODBC) la MySQL. Apoi... poti sa le faci ce vrei ca doar esti in foxpro.
Sus  
bond

Data înscrierii: 15/Dec/2004

Trimis: Mar Mai 31, 2005 3:54 pm    Titlul subiectului:  

LAurenZIO_4U a scris: nu merge decat pentru prima linie, pentru restul de liniii primesc eroare MysqL :roll: Daca intra prima trebuie sa intre si celelalte. Probabil ai un separator de records nashpa.
Ce eroare iti da mysql?
Sus  
LAurenZIO_4U

Data înscrierii: 04/Noi/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mie Iun 01, 2005 7:40 pm    Titlul subiectului:  

E exclus ODBC-ul pentru ca cel care trebuie sa-l fgoloseasca n-are habar de el.
Separatorul este ;
Asa exporta MySQL Front, daca il import din MYSQL nu e nici o eroare.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1