Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

word count
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Devyll

Data înscrierii: 16/Oct/2004

Trimis: Dum Mar 06, 2005 9:13 pm    Titlul subiectului: word count  

Am un string shi vreau sa numar cuvintele ! Ar merge la prima vedere cu explode dar avand in vedere ca stringul meu contzine titlu shi alineate (deci nu este o inshiruire de cuvinte separate prin spatziu) rezultatul are o valoare mult mai mare decat ar trebui (din cauza alineatelor shi a spatziilor frecvente) Ma gandeam la un algoritm care ar cauta in string combinatzia de spatziu urmat de un alt caracter ( <> spatziu) .. in felul acesta ar gasi un inceput de cuvant zic eu ... Ceva sfaturi ? solutzii ? multzumesc anticipat
Sus  
mihnea sim

Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria

Trimis: Dum Mar 06, 2005 9:20 pm    Titlul subiectului:  

Am inteles, vrei sa numeri spatiile reale, situate intre doua cuvinte. Transformi tot stringul intr-un vector de caractere, parcurgi vectorul si
if (p>1) and (st[p] = ' ') and (st[p-1] <> st[p]) and (st[p+1] <> st[p]) then inc(nr)

Sorry ca ti-am scris in Pascal dar momentan eram blocat pe asta si ca sa gandesc varianta php sunt cam obosit. Sper sa reusesti sa il faci vector de caractere .. tb sa fie o functie care seamana cu copy(str,ind,len) din pascal si apoi apelezi un for i:=1 to length(string) do st[i] := copy(str,i,1); Cred ca te-ai prins ce vreau sa zic..
Sus  
Devyll

Trimis: Dum Mar 06, 2005 9:29 pm    Titlul subiectului: heheh  

:)))) shtiu pascal f bine chiar .. :) ma bucur sa vad ca se mai shtie limbajul acesta .. prb era ca vr php .. dar am sa ma documentez ! ms oricum !
Sus  
mihnea sim

Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria

Trimis: Dum Mar 06, 2005 9:41 pm    Titlul subiectului:  

revin maine .. poate chiar la prima ora .. dar acum sunt mort de somn; a fost o zi luuunga de pascal (ma preg. pt nationala)
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Mar 06, 2005 10:06 pm    Titlul subiectului:  

Te va ajuta asta:
http://ro.php.net/manual/en/function.str-word-count.php
Sus  
Devyll

Trimis: Dum Mar 06, 2005 10:40 pm    Titlul subiectului: :))  

o gasisem intre timp .. ms oricum .. ntz ntz ntz .. shi eu ma apucam acum sa inventez algoritmi peste algoritmi ! functzia str_word_count vad ca e f deshteapta ! exclude semne de punctoatzie shi alte caracteree ! Thnx guys ... php ruulz !
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1