Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Programatori PHP fff Buni care sa lucreze/dezvolte in EZ
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
w3bmaster

Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: Buzau/Bucuresti

Trimis: Vin Mar 04, 2005 12:40 am    Titlul subiectului: Programatori PHP fff Buni care sa lucreze/dezvolte in EZ  

Ok vreau sa formez o echipa de 3-4 oameni foarte buni programatori php care sa dezvolte in www.ez.no aplicatii web etc .
Primul proiect e in valoare de 1500-1700 $
Dar pot fii foarte multe daca avem echipa buna .
Astept opiniile voastre .
Eu sunt manageru proiectului asta .
Bafta .
Sus  
mihnea sim

Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria

Trimis: Vin Mar 04, 2005 6:33 pm    Titlul subiectului:  

Pai vezi tu .. daca spui " foarte buni programatori php" tu ai intentii bune si spui concret ce cauti, dar lasa loc de "self"-supraestimare. Adica toata lumea isi va spune "si eu-s f bun", "si eu stiu php" etc. Fii te rog mai concret; ce trebuie mai exact realizat? E vorba de aplicatii web profesionale pe care le vor folosesi administratorii de siteuri?

Si nu cred ca ar strica un fel de "proba" sau "examen", pt ca am senzatia ca se va strange gramada mare de "foarte buni programatori php". Nu vreau decat sa te ajut sa faci selectia cea mai buna :wink:
Sus  
w3bmaster

Trimis: Sâm Mar 05, 2005 1:54 pm    Titlul subiectului:  

Uite cerinta unuia din proiecte e de vre 800$
"This EZ - Publish component must do the follow:
Total Integration in to the Framework EZ
Script Branded With our Logo with a feature to change it for our Customers
Extensive Documentation made with RoboHelp x5 (we give u it if u make the software).
Installation Script with our logo

The component, extension and modules will work tugether to allow from the Ezpublish an extensive administration or limousine, cars, and other veicule rentals.
We need to be able to export in any moment direct to a cvs file all the data about the rentals.
Customer must be able to pay with payment gateway.
We have an Enterprice server Ez licence so all software u make will be not under GPL but under our Brand.
"

Am zis ca vreau fff buni caci nu am nevoie sa imi pierd timpu cu persoane care stiu sa faca un guest book news si altele pastea le pot face si eu mai greu sau mai usor . Am nevoie de programatori adevarati care mananca php pe paine .
Bafta .
Sus  
mihnea sim

Trimis: Dum Mar 06, 2005 8:54 pm    Titlul subiectului:  

w3bmaster a scris: nu am nevoie sa imi pierd timpu cu persoane care stiu sa faca un guest book news si altele pastea le pot face si eu mai greu sau mai usor . Am nevoie de programatori adevarati care mananca php pe paine .

La aia ma refeream si eu, dar se pare ca tu ai gasit cuvinte mai potrivite. Ideea de a crea un grup "muncitor" cu membri de pe phpromania mi se pare o idee grozava .. adica ar capata un scop in adevaratul sens al cuvantului acest forum. Am putea deschide un fel de inscrieri si apoi selectii pe baza unor teme .. ma rog e o idee pt viitor.
Sus  
w3bmaster

Trimis: Mar Mar 08, 2005 12:16 am    Titlul subiectului:  

Momentan exista aceasta ocazie dar vad ca nu se inghesuie lumea .
Asta e doar un prim proiect altele vor fi sigur si poate se vor ivi si altfel de proiecte care sa necesite php .
Bafta .
Sus  
alterego

Data înscrierii: 07/Feb/2005

Trimis: Mar Mar 08, 2005 8:00 am    Titlul subiectului:  

Lumea nu o sa se inghesuie niciodata, si stii de ce ? Cei care mananca PHP "pe paine" sunt deja "unsi", fie castiga foarte bine ca freelanceri fie au un loc de munca bine platit. Si apoi de ce sa nu recunoastem un adevar : "cati din cei care sunt inscrisi in www.phpromania.org se descurca sa editeze cod php cu banalul "Notepad" din windows ? Ori un adevarat programator cunoaste in primul rand structuri de programare nu e un robotel care memoreaza functii si habar nu are sa le si implementeze.
Scripteri vei gasi mai usor, dar asa ceva nu-ti folosesc.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Mar 08, 2005 7:06 pm    Titlul subiectului:  

ma bucur ca nu stii pe ce site te afli ... :D
Sus  
Cata.

Data înscrierii: 11/Oct/2004

Trimis: Mar Mar 08, 2005 8:09 pm    Titlul subiectului: Re: Programatori PHP fff Buni care sa lucreze/dezvolte in EZ  

w3bmaster a scris: care sa dezvolte in www.ez.no aplicatii web etc .
.
Se poate sa-mispuna si mie cineva cumse dezvolta in ez aplicatii web. Eu din cate am vazut e cms nu soft de creeare aplicatii web.

Are dreptate alterego in privinta programatorilor, ori cauti oameni liberi cu php in cap, ori iei unii mai slabuti si invatati pe parcurs toate trreburile
Sus  
w3bmaster

Trimis: Mar Mar 08, 2005 11:39 pm    Titlul subiectului:  

Mai nui adevarat sunt destui care stiu si nu gasesesc de lucru .
Si ca freelancer nu castigi asa de bine .
Si 1500-1700$ nui de ici de colo . Pt orice programator .
Nu accept oameni slab pregatiti pt ca nu asa se lucreaza . Am gasit unu stie el cine e si care nu mai lucrase cu plati online dar sa interesat si acu stie .
dar mia demonstrat cum vb si etc ca poate sa faca fata .
Si proiectu asta e doar inceputu .
Sus  
Cata.

Trimis: Mie Mar 09, 2005 4:54 pm    Titlul subiectului:  

O sa-ti fie cam greu sa gasesti oameni buni pentru ca sunt rari.
Eu am un prieten cu care vreau sa fac o echipa, este as in php, ce mai stiu eu in design, presupun ca totul va merge bine.
Multa bafta la alegerea echipei atunci.
Sus  
mihnea sim

Trimis: Mie Mar 09, 2005 5:07 pm    Titlul subiectului:  

Hai ca am cam murdarit topicul cu multe posturi inutile. Oricum nu stie nimeni ce trebuie facut, lucru care ma cam dezamageste si pe mine, adica ma asteptam la altceva. Aveti grija ca engleza aia e destul de proasta (tugether in loc de together, veicle in loc de vehicle si mai e si un "or" in loc de "on") si poate de-aia nu ati inteles prea bine. Marea dificultate consta in "Customer must be able to pay with payment gateway."

PS: w3bmaster, cred ca iti sunt de mare ajutor .. daca nu in php, macar in gasirea oamenilor care sa participe la proiect :lol:
Sus  
cibernuts

Data înscrierii: 09/Mar/2005
Locație: Spain

Trimis: Mie Mar 09, 2005 11:21 pm    Titlul subiectului: Oferta  

Salutare! Si eu as avea nevoie de cateva persoane care se descurca in php pentru unele proyecte destul de mari.Pentru inceput as avea nevoie de niste lucruri banale pentru o pagina de Hosting fiind un proyect mic dar incepand din luna aprilie o sa fie ceva mai mare.Tin sa precizez ca toate proyectele se vand in strainatate si trebuiesc facute rapid,bineinteles preturile sunt pe masura.Daca cineva este interesat va rog sa imi trimiteti un e-mail la mpenica@irisdatantech.com Va multumesc!
Sus  
alterego

Data înscrierii: 07/Feb/2005

Trimis: Joi Mar 10, 2005 8:35 am    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: ma bucur ca nu stii pe ce site te afli ... :D

Sorry ! I se poate intampla orisicui :(
Sus  
w3bmaster

Trimis: Joi Mar 10, 2005 5:06 pm    Titlul subiectului:  

Mai eu cred ca ori vb in chineza ori aici nu sunt oameni pregatiti .
Nu pot da multe detalii caci toate la timpu lor .
EZ e un cms na ca sa reformulez tre dezvoltate module cu ajutorul lui si pt el asta ar fi o parte a problemei .
A doua ar fi faptul ca persoanele respective sa se descurce cu platile online paypall , mastercard visa stiti voi mai bine .
Sper ca m-am facut inteles treaba asta este de durata si va zic eu ca la bani nu se plange nimeni ca nu e pt Ro .
Inca astept oameni inca 2 macara dar e loc si de mai multi .

PS : Cata poate intelegi si tu ce zic .
Bafta astept sa fiu contactat .
E-mail : webmaster@daredesigns.info
Yahoo id : cosminthelamer .
Nu vreau zei in php dar sa stie sa se descurce .
Sus  
Cata.

Trimis: Sâm Mar 12, 2005 3:01 pm    Titlul subiectului:  

Pai acum te-ai facut inteles, una e sa lucreze in ez si alta e sa se dezvolte module. Acum am inteles.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2