Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

O modalitate de a face bani pe net
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
w3bmaster

Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: Buzau/Bucuresti

Trimis: Mie Mar 02, 2005 7:14 pm    Titlul subiectului: O modalitate de a face bani pe net  

Cred ca toti stiti siteul Rent A Coder . Dar eu am descoperit alt site unde e mult mai usor sa castigati proiectele iar cele care necesita php is destule .
http://www.getafreelancer.com/affiliates/w3bmaster/ Pt inscriere . Nu va faceti griji ca linku e asa cum e asta e ca sa fiti afiliatii mei nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat .

Bafta .
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Mar 02, 2005 10:51 pm    Titlul subiectului:  

daca nu sunt indiscret:
1. cate proiecte ai realizat pana acum prin getafreelancer.com?
1.1. e doar un mare avant sau chiar ai de gand sa continuii sa iti cauti proiecte acolo?
2. in cazul in care ai realizat vreun proiect cum ti-ai primit banii?
3. cum faci fata programatorilor din india (astia au preturi modice/timp de executie)?
4. cred ca ar trebui sa stai cel puti 5-6 ore pe zi numai pe site la (getafreelancer) ei ptr. a reusi sa prinzi un proiect, cand mai scrii codul?
5. cum e cu statutul de freelancer in Romania? Exista ceva smilar si la noi (+legal, nu vreau sa ma duc la un prieten cu firma si sa cer factura)? (ti-am vazut saitul din semnatura).

Merci.
Sus  
w3bmaster

Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: Buzau/Bucuresti

Trimis: Joi Mar 03, 2005 1:47 am    Titlul subiectului:  

Am realizat 3 proiecte finalizate si mai am 3 pe rol ca sa zic asa .
Bani ii primesti in cazu Romaniei numa prin Western Union
Uite ca fac fata la indieni binisor as zice .
Da stau destul timp cu ochi pe siteul ala dar nui cine stie ce sa urmaresti proiectele noi important e sa fii bun si te vor alege .
Statutul de freelancer in Romania nu prea cred ca exista asa ceva stiu la ce te gandesti dar momentan merg asa .
Bafta .
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Joi Mar 03, 2005 7:38 am    Titlul subiectului:  

exista in romania statutul (legal) de "persoana fizica autorizata", prin care poti emite chitanta & stuff, perfect legal. dar sa-ti faci un astfel de statut, te lovesti cam de aceeasi birocratie ca si pentru a-ti deschide o firma...
Sus  
boo

Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Joi Mar 03, 2005 10:39 am    Titlul subiectului:  

As putea sa vin in completare:
http://www.scriptlance.com - probabil cel mai mare site de acest gen
http://www.cgilance.com - apare un proiect destul de rar insa
Sus  
ciobitud

Data înscrierii: 21/Apr/2005

Trimis: Joi Apr 21, 2005 11:24 pm    Titlul subiectului:  

Pentru cei care sunt interesati exista un forum specializat pe aceasta tema aici: http://forum.banipenet.com/forum/index.php?showforum=127. Veti gasi in mod sigur o persoana care sa raspunda intrebarilor voastre (pe forum sunt deja o serie care lucreaza cu astfel de site-uri de multa vreme).

In curand echipa care se ocupa de forum va publica un articol complet despre aceasta activitate (de la legislatia romaneasca, pana la inscriere, activitati, modalitati de plata si se va termina o data cu primirea banilor in mana ;-)).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1