|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
apaminerala
Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: mtl.
|
| Trimis: Mie Mar 02, 2005 3:41 am Titlul subiectului: Transportatori Ro-US, Ca |
|
|
Sunt inclinat sa cred ca sunt unii care vind si niste produse fizice.
Eu vreau sa vind sticlarie decorativa. Furnizorul meu are drum cam de 2 ori pe saptamina la aeroport,
Imi puteti recomanda un transportator? ( Ce are furnizorul de facut e un dropship de fapt, eu gasesc clientul, iau banii de la client, trimit banii furnizorului partea lui.
Furnizorul impacheteaza marfa si trimite marfa clientului. )
Din ce tin io minte Posta Romana nu e de folosit fiindca se sta la coada la niste oficii postale speciale care fac vama, vamesul ala se uita urit la tine, face galagie etc. Si nu vreau ca furnizorul meu sa faca asta. |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Mie Mar 02, 2005 7:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| mda, vad legatura cu "comertul electronic", si mai ales cu php... poate reusesti cumva sa le pui ca attachment intr-un email, stiu jio... :roll: 8O |
|
| Sus |
|
apaminerala
Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: mtl.
|
| Trimis: Mie Mar 02, 2005 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Comert, fie el si electronic, inseamna ca incasezi si trimiti marfa. Marfa poate fi si fizica si trebuie trimisa cumva.
Plec de la ideea ca unii din cei de aici au magazine electronice functionale si ca s-au lovit de ideea asta.
Tu nu esti nevoit sa-mi raspunzi. Nici sa citesti. Doar daca vrei:) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|