| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
apaminerala
Data înscrierii: 02/Mar/2005
Locație: mtl.
|
| Trimis: Mie Mar 02, 2005 3:06 am Titlul subiectului: transfer de bani catre furnizor in Romania |
|
|
Am un furnizor in Romania care trebuie platit. De principiu o data pe luna.
Cum sa fac sa-i trimit omului banii? As prefera sa nu folosesc transferul bancar fiindca imi pare ca dureaza si fiindca trebuie sa ma duc fizic pina la banca. Solutiile procesor si alte alea sunt bune si ok presupun dar imi par scumpe, eu vreau sa trimit bani UNUI SINGUR OM, are firma, e verificabil etc.
Any ideas? |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mie Mar 02, 2005 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| MoneyGram e cel mai simplu, in acest caz. Nici transferul bancar nu e de lepadat. |
|
| Sus |
|
deedee
Data înscrierii: 06/Sep/2004
|
| Trimis: Mie Mar 02, 2005 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Banuiesc ca vorbesti de transfer international (cu toate ca nu reiese foarte clar din mesajul tau)....si in acest caz exista mai multe variante:
1. Transfer Bancar - costa in jur de 25 USD per tranzactie (si pentru asta exista E-Banking, nu trebuie sa te deplasezi pina la banca)
2. WesternUnion sau MoneyGram (costuri asemanatoare; include iar deplasare fizica la un punct de lucru de-al lor)
3. Furnizorul tau poate incasa bani direct de pe cardul tau (ii trimiti pe fax o copie a cardului ca sa iti poata face charge-ul)
Succes! |
|
| Sus |
|
DotCommerce
Data înscrierii: 21/Ian/2005
|
| Trimis: Joi Mar 03, 2005 10:12 pm Titlul subiectului: Re: transfer de bani catre furnizor in Romania |
|
|
apaminerala a scris: Am un furnizor in Romania care trebuie platit. De principiu o data pe luna.
Cum sa fac sa-i trimit omului banii? As prefera sa nu folosesc transferul bancar fiindca imi pare ca dureaza si fiindca trebuie sa ma duc fizic pina la banca. Solutiile procesor si alte alea sunt bune si ok presupun dar imi par scumpe, eu vreau sa trimit bani UNUI SINGUR OM, are firma, e verificabil etc.
Any ideas?
Wire transfer is the best. |
|
| Sus |
|
ccat
Data înscrierii: 19/Apr/2005
|
| Trimis: Mar Apr 19, 2005 8:19 pm Titlul subiectului: transfer bani in Romania |
|
|
Daca vrei sa transferi bani din Canada in Romania poti verifica:
www.transferabani.com |
|
| Sus |
|
krsavar
Data înscrierii: 25/Iul/2006
|
| Trimis: Mar Iul 25, 2006 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am folosit Rolcan si am fost multumit .
www.rolcan.com |
|
| Sus |
|
egroeg
Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea \"metropola\".
|
| Trimis: Mar Iul 25, 2006 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu mai folosesc si internet bankingul oferit de banca la care am contul curent. comisioanele sunt mai mici decat daca m-as duce la ghiseu, trecand peste faptul ca ... nu ma duc la ghiseu :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|