|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
theone
Data înscrierii: 20/Feb/2005
|
| Trimis: Mar Mar 01, 2005 12:34 am Titlul subiectului: Google, cum? |
|
|
1. Ok. Google cel mai mare motor de cautare de pe internet. Indexeaza zilnic n site-uri. Cand se intoarce peste site-urile vizitate? Ultimul catch la site-ul meu este din 17 feb dar in meta tags am cerut sa fie revizitat o data la 10 zile. Ce trebuie sa fac?
2. Cum imi maresc page rankul?
Va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
mihnea sim
Data înscrierii: 20/Aug/2004
Locație: Alexandria
|
| Trimis: Mar Mar 01, 2005 8:30 am Titlul subiectului: |
|
|
pagerankul .. este un fel de a spune cat de des ajunge pe pagina ta un navigator la intamplare, dand click pe toate linkurile posibile de pe siteuri .. dand "back" atunci cand ajunge la un "dead-end". Trebuie sa ai cat mai multe linkuri spre siteul tau de pe multe alte pagini. Dar sa nu te chinui prea mult pt ca google a auzit ca noi stim de asta si i-a scazut importanta.
Pt problema 1 nu stiu ce sa zic, probabil ca le viziteaza in functie de cat de bine e plasat siteul si probabil numai pt acelea tine cont de ce e specificat in meta-tags .. sau poate ca tine cont numai la siteurile al caror content e generat dinamic (din db). |
|
| Sus |
|
kimba
Data înscrierii: 25/Mar/2005
|
| Trimis: Vin Mar 25, 2005 6:54 am Titlul subiectului: The Anatomy of a Large-Scale Hypertextual Web Search Engine |
|
|
Articol de la mama lui :D
http://www-db.stanford.edu/~backrub/google.html |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |