Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Portal nou
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
letalis

Data înscrierii: 28/Feb/2005

Trimis: Lun Feb 28, 2005 2:28 pm    Titlul subiectului: Portal nou  

Am inceput lucrul la in portal nou. Vreau sa iasa o combinatie de home.ro si rol.ro (cel putin asta vreau eu). Daca sunt utilizatori interesati sa-mi dea o mana de ajutor ii rog sa trimita mail la webmaster@netoffice.ro. un preview a portalului este la http://www.netlive.ro
Sus  
kraiten

Data înscrierii: 28/Mar/2004

Trimis: Lun Feb 28, 2005 10:04 pm    Titlul subiectului: Ajutor...  

Iti propun sa te apuci mai bine de ceva "nou"... nu cred ca sunt singurul satul de "cover-uri"... lasa ideile altora la o parte si fa tu ceva nou!

1 simplu argument: iti dau 2 exemple care au dat gres... home.ro si bumerang.ro... au incercat sa dea o alternativa site-ului bursa.rol.ro, dar fara succes. de ce? think about-it... daca tu oi dezvata romanul sa vanda si sa cumpere de pe bursa.rol.ro si sa inceapa sa faca asta la tine pe site, sa ma anunti si pe mine. uite okazii.ro... au venit cu ceva nou, si cat de cat se mentin la suprafata. deci.... vino cu ceva nou, si mai vorbim ;-)

P.S.: No offense... plz nu se supara
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Mar 03, 2005 12:46 am    Titlul subiectului:  

am facut si eu repejor un portal .... e mai mult un CMS dar nu prea se simt diferentele ...
si l-am lansat cu licenta GPL ...

anyway ... am stat sa scriu la el vreo 15-16 ore ...
si o sa apara pe hotscripts soon ...

http://pirahna.sparetimegroup.net

:D

(mai e de lucrat la el dar asta e partea a II-a)
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mar 03, 2005 9:29 am    Titlul subiectului:  

Un mare LOL ptr. Pirahna

1.
an style="color: #000000"><?php <?php //---------------------------------------------------------------------------------- // Pirahna Portal v 1.0 // Copyright The Pirahna - 2005 - the7pirahna@yahoo.com //  // Please DO NOT modify any of my code ...  :)  // // This program is free software. You can redistribute it and/or modify it under  // the terms of the GNU General Public License as published by the Free Software // Foundation. // You should have received a copy of the GNU General Public License along with // this program. If not , mail me ! //----------------------------------------------------------------------------------- 

2. Imi aduce aminte de joelonsoftware si povestea cu variabila FuckedString
an style="color: #000000"><?php function list_modules() { global $bubico_database; / :))))) 

3. portal\user_thingies :)))

4. an style="color: #000000"><?php function option() { global $pp_version, $PHP_SELF; // ?? 

in rest, (nu am avut timp sa il instalez) toate cele bune, am ras cu pofta la ora asta :))
Sus  
letalis

Data înscrierii: 28/Feb/2005

Trimis: Joi Mar 03, 2005 5:17 pm    Titlul subiectului: Re: Ajutor...  

kraiten a scris:
P.S.: No offense... plz nu se supara

Nu ma supar, stai calm. Faza e mult mai complicata decat stii tu. Pe scurt, portalul este doar o fatada la ceea ce va fi facut dupa, si in plus suntem incurajati de organizatii si companii din tara (nu dau nume). Pentru inceput trebuie terminat, dupa asta nu pot spune ca o sa fie cine stie ce, dar se vor baga bani grei in reclame si alte chestii. Deci cum am spus, portalul e doar o fatada pentru ceea ce va urma.

PS: Si eu spun ca se poate...la fel cum si Larry Ellison a spus despre bazele de date relationale, si cred ca se stie unde a ajuns si cine este.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Mar 03, 2005 5:30 pm    Titlul subiectului:  

mersi aurelian :)

ma bucur ca iti place "modul" meu de ... programare :D

stai sa vezi v1.1 :D

tie ti-o trimit primul ok ??
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mar 03, 2005 6:20 pm    Titlul subiectului:  

ok.
mai pe seara il si instalez.

Cateva hinturi:
-> ai multe clase pe acolo, fa cate un fisier cu fiecare clasa din asta, pune toate fiserele rezultate intr-un singur director (pune ce nume vrei tu, poate SickLibs ?) si foloseste
include_once(broascaRaioasa.php);
$broasca_raioasa = new BroascaRaioasa().
Asa codul o sa fie mai usor de gasit/citit/mentinut.
Grupeaza clasele asemanatoare ca functionabilitate in acelasi subdirector (ex. clasele ce au legatura cu queriuri sql, conectare .etc).
-> renunta la global.
-> foloseste & ptr. a referi un obiect/variabila ( $foo = & new Bar() ), vezi in manualul de php.
-> citeste despre php 5 / muta tot codul pe php 5?

Daca nu te deranjeaza iti dau si cateva linkuri cool:
http://www.phppatterns.com/index.php/article/articleview/13/1/1/
incearca sa faci rost de cartea asta (super misto):
http://www.sitepoint.com/books/phpant1/
(daca nu ai de unde poti downloada 4 capitole gratuit).
Downloadeaza revista asta (phpa), trebe doar sa te inregistrezi:
http://phparch.com/issue.php?mid=9
si citeste articolul despre:
An introduction to the Model-View-Controller Pattern
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Pagina 1 din 1