Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vreau sa intreb in legatura cu paginile
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
AfterB

Data înscrierii: 28/Ian/2005
Locație: Canada, Montreal

Trimis: Joi Feb 24, 2005 7:58 pm    Titlul subiectului: Vreau sa intreb in legatura cu paginile  

In primul rand vreau sa va intreb cate tabele pot aparea intr-o baza de date, poate parea o intrebare cretina, dar nu stiu!
Apoi vreau sa intreb cum as putea face asa incat cand pe o pagina am 20 de mesaje sau mai mult sa imi creeze link catre o alta pagina cu numar.
Ex: am un guestbook intr-o baza de date care are deja vreo 56 mesaje, fals, vreau ca baza de date sau un script php sa-mi imparta toate mesajele astfel incat pe cate o pagina sa apara doar 20 mesaje. Asa... si daca mai posteaza cineva inca 20 mesaje acestea sa fie automat puse intr-o alta pagina si sa apara link-ul catrea ea pe paginile vechi. Vrea ca aceasta structura sa foloseasca doar un tabel din baza de date daca se poate.

daca va pricepeti la asa ceva... va rog sa ma ajutati!!!

aici link-ul la guestbook : http://pingnet.org/CartePHP/baze%20de%20date/view_blog.php
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1