Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

O parere?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Radu Cristian

Data înscrierii: 24/Feb/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Feb 24, 2005 1:38 pm    Titlul subiectului: O parere?  

Mai intii o prezentare scurta:
Ce gasiti acolo:
-Template-uri originale gratuite si conversii pentru Mambo.
-Mici fixuri si tutoriale.
-Un forum cam golas.
-Daca sunteti interesati, un webring (gol)

De ce am facut site-ul:
-Ma gindesc ca este o solutie la indemina pentru incepatori si nu numai.
-Comunitate Romana Mambo OS nu prea exista.
-Sunt FAN! :D

Ce vreau de la Dvs:
O impresie ceva acolo o maslina o scobitoare straina... :wink:

Unde?
http://www.codename-web.ro
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Joi Feb 24, 2005 3:47 pm    Titlul subiectului:  

no ofense pt ceea ce urmeaza :)

eu inteleg ca situl e realizat sa fie skinabil usor, but still...

- genul asta de site imi aduce aminte sfarsitul anilor 80, inceputul anilor 90. navigarea din partea de sus nu pare sa aiba nimic de-a face cu designul sitului, fade-urile de culoare (la unele skinuri) arata cam ciudatzel (dpdv estetic, that is). si tot la capitolul navigare: de ce unele butoane apar si sus, si in "Meniul Principal"? Mi se pare un pic redundanta treaba.
- idea cu descrierile in diferite limbi in aceeasi pagina (ro si en) nu-mi surade deloc, iar.
- intinderea (width) pe 100% iar mi se pare un pic outdated. inteleg ca ai mult continut, dar se poate aranja si pe un fixed-width, destul de decent.
- guestbook ?! c'mon, e site corporate sau personal, pana la urma? feedback-ul de la clienti, la un site corporate nu se face prin "guestbook".
- daca tot e portal, nu ai un search pus la vedere in prima pagina a sitului, trebuie sa navighezi prin meniu sa-l gasesti.
- casetele sunt unele de-o culoare, altele de alta culoare. la skimnul "in-touch" de ex, toate sunt cuborder & titlu rosu, iar cea de mesaje din dreapta cu negru... total neunitar.
- si mi se par eun pic inghesuit, daca tot te-ai intins pe 100% din pagina, incearca sa lasi un pic mia mult spatiu intre casetele alea, ca asa parca se imping una pe alta.

...de cod, nici nu ma mai iau: http://validator.w3.org/check?uri=http://www.codename-web.ro/
Sus  
Radu Cristian

Data înscrierii: 24/Feb/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Feb 24, 2005 4:37 pm    Titlul subiectului: Re:  

Multumesc pentru vizita si parere.

Situl nu este corporate ci pur personal... ofertele sunt puse pentru a-mi face o idee despre ceea ce doresc utilizatorii si pentru comparatia cu altii.
Despre latimea 100%, sa spun drept eu nu apreciez cum arata un site cu latime fixa pe centrul ecranului mai ales ca rezolutia uzuala a unui monitor este de 1024/768.

Codul este perfect valid dar este bramburit de bannere si alte componente ori module si dpvd XHTML cit si CSS (l-am validat pe ambele!).

Cautarea exista dar uitasem sa o public, multam pentru atentionare.

Nu am cunostiinte avansate de grafica sau coding, de abea sunt la inceput.

Oricum toate recomandarile au fost notate.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1