| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cata.
Data înscrierii: 11/Oct/2004
|
| Trimis: Mar Feb 22, 2005 6:20 pm Titlul subiectului: Topdesign.lx.ro |
|
|
| www.topdesign.lx.ro - pareri si sugestii |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Mar Feb 22, 2005 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai copile, tu esti masochist ?
Am impresia ca iti place sa fii luat in suturi. Ia citeste toate observatiile legate de http://cata.lx.ro, rezolva-le si apoi mai treci pe la noi.
A, si sa-mi dau si o parere: site-ul e bocciu si incorect. Altceva ? Citat: <body>
<p> </p>
<div id="site" style="position:absolute; width:200px; height:115px; z-index:1; left: 1px; top: 1px;">...</div>
<div id="meniu" style="position:absolute; width:513px; height:27px; z-index:2; left: 263px; top: 120px;"><html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body><table width="572" height="25" border="0">
Ca nu esti in stare sa scrii corect cod HTML am inteles, dar de ce esti si analfabet ? Nu va mai invata in scoala ortografie, alea-alea ? Citat: Eu va inscriu site-ul in google si directoare de cautare gratuit la un site facut de mine. Site-urile realizate de mine au un numar de vizitatori ridicat. Site-urile au si un numar impresionant de vizite directe pe site, acest lucru dovedind ca lumea nu a intrat doar odata pe site, ci sa mai si reintors.
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Mar Feb 22, 2005 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sincer multumesc pentru raspuns, dar site-ul este facut in 2 zile si nu am avut timp sa scriu corect si bine. Apropo intre cele doua propozitii mai era una ,dar pentru ca nu mi-a placut am sterso si nu am mai observat alte greseli create. Nu stiu cati ani ai tu, dar mie unul imi e greu sa ma impart in mai multe locuri , am de dat capacitatea, mai am si meditatii plus alte preocupari, asa ca nu am timp sa stau sa vad fiecare cuvant cat bine este scris sau sa vad daca au iesit toate frazele corect. Astept ca altii sa-mi spuna greselile. Cel putin la mine sunt peste 7 pagini scrise, iar la tine nu vad nici portofoliu, nici alte pagini inafara de index. E normal sa-l faci corect si bine din moment ce sunt 10 randuri de scris. Ca sa trimit un email ma trimite in Outlook. Eu unul nu vad profesionalism in site-ul tau |
|
| Sus |
|
TheWanderer
Data înscrierii: 05/Apr/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Feb 22, 2005 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: ... lumea nu a intrat doar odata pe site, ci sa mai si reintors.
Unii oameni sunt masochisti sau chiar nu au ce face!
Citat: Multi dintre web designeri realizeaza site-ul isi ia banii si apoi va lasa asa.
Bastards!
Citat: Eu nu vreau sa ma vorbiti de rau ...
Fara energie negativa deci ...
Citat: Multi oameni sunt de parere ca fara aplicatiile web un site nu are viata.
Adica ... cum adica?!!
Citat: Eu nu imi propun sa va iau bani ...
Pinocchio, spune adevarul!
Citat: Nu ezita sa-ti faci un site web la un pret ieftin si la o calitate profesionala.
Sunati chiar acum la numarul afisat pe ecran si veti primi un site web!
Citat: ... si avand o tehnologie tehnica deosebit de avansata ...
Esti bun ... esti chiar bun! Tehnologie dam si noi ... dar sa fie si tehnica nu am reusit... |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mar Feb 22, 2005 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
bah barcuta ... parca ti-am mai spus : cand ceri feedback la ceva , nu te apuci
sa ne explici noua de ce ai facut asa si pe dincolo ... mai si incepi sa critici ce
are altul . ori taci din gura si repari ce nu ne place , ori nu ceri feedback ... si
acuma hai sa fim seriosi : tu chiar crezi ca va veni cineva sa isi faca siteul la
tine ? :lol: :lol: :lol: ...
fi serios ;) |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Mar Feb 22, 2005 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cata. a scris: Cel putin la mine sunt peste 7 pagini scrise, iar la tine nu vad nici portofoliu, nici alte pagini inafara de index. E normal sa-l faci corect si bine din moment ce sunt 10 randuri de scris. Ca sa trimit un email ma trimite in Outlook. Eu unul nu vad profesionalism in site-ul tau D-aia nu mi-ai vazut (si n-o sa-mi vezi) site-ul la "Evaluare site" :).
Problema mea nu e ca ai sau n-ai timp, etc/etc... dar daca stii ca e de cacao ce ai facut (repet, indiferent de motive) nu te mai cere evaluat... ca ia uite ce ti se intampla :).
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Mie Feb 23, 2005 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Bai, hai ma.. nu mai aruncati cu pietre... :) Luatzi bolovani !!! :twisted:
Apropos... Aolex... nu crezi ca ar trebui bagat la noua colectie de site-uri marfa ? :wink: |
|
| Sus |
|
aolex
|
| Trimis: Mie Feb 23, 2005 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
misto faza cu bolovanii ... dar cred ca noua ne trebuie lanturi muntoase pt
topciul asta ;)) (PS : eu am pus siteurile maretului webdesigner pe lista
siteurilor cool dar se pare ca cineva le-a sters) :) |
|
| Sus |
|
bld
Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska
|
| Trimis: Mie Feb 23, 2005 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca ar trebui sa fiti asa duri cu pustiul...e clar ca incepator fiind te simti cu musca pe caciula cand iti este atrasa atentia asupra unui fapt.
Acum...sa sarim peste partea privitoare la compozitia acestui site si la codul sursa atasat. Cred ca ar trebui atrasa privinta asupra altor lucruri.
Pune pana pe un browser si navigheaza pe internet. vezi si tu cum arata site-urile dupa caderea comunismului in romania si zidului berlinului in germania :)
Dupa asta te poti pune sa studiezi putin html ca nu strica...si in nici un caz nu musca! :) pana atunci nu cred ca ar fi prea bine sa pretinzi ca portofoliul conteaza...sau ce chestii indrugi tu pe site... :)
Noroace!
P.S: vezi cu portofoliul ala...care cica iti arata maiestria...este cam acelasi site peste tot...sau nu vad eu bine? :) |
|
| Sus |
|
lostone
Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall
|
| Trimis: Joi Feb 24, 2005 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat:
Eu va ofer un design atractiv, curat , ordonat , avand un timp de descarcare cat se poate de mic.
8O 8O 8O 8O 8O
bubuitor!!!
Citat:
Sondajele existente pe internet arata ca site-urile cu un continut dezordonat , cu un timp de incarcare mare si cu diferite java scripturi care impodobesc cu prea multe kitchuri site-ul sunt ocolite de vizitatori.
adicatelea, cum ar fi scripturile alea de-ti cer numele la intrare in siturile de la pagina de "portofoliu", la tine? sau alea care te tot roaga sa votezi in nush ce topuri de kkt?!
oricum, iti dau un 10 pentru "simtul penibilului...lipsa". |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Joi Feb 24, 2005 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
exact! :)
Bine votul ala imi tine site-ul vizitat de aceea este acolo, ca altfel nu-l tinea nimeni, iar celalalte java scripturi sunt facute cand era m incepator si tot ce se misca mi se parea un fenomen extraordinar |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Apropo intre cele doua propozitii mai era una ,dar pentru ca nu mi-a placut am sterso
meditatiile de care vbesti sint la gramatica, da? |
|
| Sus |
|
Cata.
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu-mi aduc aminte sa fi vorbit de meditatii. Oricum te rog scrie mai bine pentru ca trebuie sa stau 5 min sa inteleg. |
|
| Sus |
|
aolex
|
| Trimis: Joi Mar 24, 2005 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cata. a scris: Nu-mi aduc aminte sa fi vorbit de meditatii. Oricum te rog scrie mai bine pentru ca trebuie sa stau 5 min sa inteleg.
nu zau ? inseamna ca greu te duce mintea , omule meu ... :lol: :lol: :lol: |
|
| Sus |
|
bond
Data înscrierii: 15/Dec/2004
|
| Trimis: Vin Mar 25, 2005 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| aolex a scris: nu zau ? inseamna ca greu te duce mintea , omule meu ... :lol: :lol: :lol: Era obosit dupa meditatii si uitase sa-si ia lecitina |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|