Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Trimitere valori din form prin window.open
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Feb 21, 2005 11:30 am    Titlul subiectului: Trimitere valori din form prin window.open  

Salutare.
Am un form cu un select. In clipa cand selectez ceva vreau sa se trimita valorile catre pagina de destinatie prin GET fara sa mai apas pe butonul submit. Am incercat cu window.open da nu se trimit valorile... Aveti ceva idei? Valorile care trebuie sa se trimita sunt 2: valoarea hiden si valoarea din meniul select. Codul este cel de mai jos:
an style="color: #000000"><?php <form action="admin.php" method="get" name="form_limbaj">   <div align="center">Limbaj:<br>      <select name="language" onChange="window.open('admin.php', '_self')">       <option value="ro" selected>Romanian</option>       <option value="en">English</option>     </select>         <input name="m" type="hidden" value="ch_language">       </div> </form> 
Codul de mai sus imi deschide pagina admin.php da nu trimite si variabilele... Ceva idei?
Sus  
andreibrr

Data înscrierii: 02/Oct/2004

Trimis: Lun Feb 21, 2005 12:25 pm    Titlul subiectului: Re: Trimitere valori din form prin window.open  

incearca asa:

onChange="window.open(' ' + this.options[this.selectedIndex].value,'_self')"
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Lun Feb 21, 2005 12:26 pm    Titlul subiectului:  

Dar in admin.php le iei si tu cu un $_GET ?
Sau nu e nevoie ?
Sus  
beeuser

Data înscrierii: 20/Mai/2004

Trimis: Lun Feb 21, 2005 1:23 pm    Titlul subiectului:  

ceva de genul
<select name='selectname' onchange='document.form_limbaj.submit();'>
...
</select>
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Feb 21, 2005 2:16 pm    Titlul subiectului:  

Multumesc la toti, in special lui beeuser varianta lui merge.

Varianta cealalta a lui andreibrr nu am inteles-o si nici nu mi-a mers, oricum mie imi trebuia sa se deschida pagina in aceeasi fereastra nu in _blank... si sa vad variabilele in adress bar ca deaia le trimit prin get...

Multumesc de ajutor dar mai am o intrebare:
Stie careva un manual pentru functiile javascript care sa fie in format help de windows? Am un manual in format html si imi e greu sa caut ceva in el asa in format help pot cauta rapid... (ceva cum e manualul php in format help)
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Lun Feb 21, 2005 11:52 pm    Titlul subiectului: ...cu bani, da!  

In DreamweaverMX ai in tabul "Code" un "manual" destul de bun pentru dezvoltare (nu foarte multe detalii).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1