Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ivis hsoting sau phpromania?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
theone

Data înscrierii: 20/Feb/2005

Trimis: Dum Feb 20, 2005 1:11 am    Titlul subiectului: ivis hsoting sau phpromania?  

Am cautat acum cateva saptamani oferte de gazduire web pentru site-ul meu. Am gasit pana la urma, dar m-a uimit un lucru: de ce in Romania sunt numai doua directoare de gazduire? ( http://www.ivis.ro/hosting si cel de pe acest site?) :?
Ma rog, bine ca exista si ele, dar mi se par amandoua destul de limitate, sunt multi care ofera gazduire si nu sunt in nici unul din directoare (de fapt aici sta mai bine ivis, caci au o baza de date mai mare). Daca cineva de la ivis sau de la phpromania ma asculta, sper sa ia masuri si sa-si dezvolte bazele de date. :D
De dragul competitiei (caci ea face serviciile sa fie mai bune) va propun sa faceti aici o comparatie intre cele doua servicii. :wink:
Sus  
cristi

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Feb 21, 2005 12:58 pm    Titlul subiectului:  

Baza de date din phpromania.net este construita de catre gazduitori. Dupa ce fiecare isi inregistreaza firma pe site primeste un username si parola cu care poate adauga/modifica/sterge pachete. Il vom extinde in viitor si cu alte facilitati. Suntem deschisi la orice propunere.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1