| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bld
Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska
|
| Trimis: Joi Feb 17, 2005 10:59 am Titlul subiectului: probleme afisare site gazduit |
|
|
| Bun...am facut un upload pe un server...dar am unele probleme...nu-mi afiseaza nici o imagine in pagina iar un background care ar trebui sa fie afisat cu ajutorul css-ului iar nu este afisat...am folosit link-uri relative si include...pe server-ul apache local merge...dar cand l-am uploadat la cei care ma gazduiesc creapa...care ar putea fi problema? |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 17, 2005 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Pot fi probleme multiple, da si tu link-ul sa il vedem si intre timp verifica:
1. clik dreapta pe locul unde ar trebui sa fie o poza si vezi ce cale e specificata catre poza... poate e calea gresita
2. verifica daca pozele si fisierele sunt salvate cu litere mici sau mari (pe servere se face diferenta intre caractere mari si mici si poate daia nu gaseste pozele... |
|
| Sus |
|
bld
|
| Trimis: Joi Feb 17, 2005 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
link-ul pare sa fie bun iar literele sunt mici...deci nu ar trebui sa fie vreoproblema...
http://www.ferdinand.ro |
|
| Sus |
|
bld
|
| Trimis: Joi Feb 17, 2005 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| faza este ca eu includ un header in care se afla banner-ul care nu este afisat...toate elementele din header se afiseaza , doar banner-ul nu...la fel si cu acel background din css...toate celelalte elemente din css au fost afisate numai background-ul nu |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 17, 2005 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
in link-ul care l-ai dat nu vad nici o poza
an style="color: #000000"><?php <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<title>Liceul Regele Ferdinand Sighetu Marmatiei</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta name="description" content="Site-ul Oficial al Liceului Regele Ferdinand Sighetu Marmatiei" />
<meta name="Author" content="Zlati Geo" />
<meta name="keywords" content="Liceul Regele Ferdinand , Matematica Informatica , Pedagogie , Invatatori , Clase primare , clase generale" />
<meta name="language" content="RO" />
<style>
body {
background-color:black;
}
p {
color:#ffffff;
font-size:16px;
font-weight:bold;
text-decoration:underline;
}
</style>
<body>
<p>
Reveniti mai tarziu!
<p>
</body>
</html>
Daca ai fisierul index.php si faci includere la alte fisiere de exemplu baner.php atunci in baner.php tre sa ai linkul catre poza ca si cand ar fi pagina index.php nu baner.php adica linkurile la poze sa faca referire de la pagina in care se includ fisierele... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|