Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Proiect tutoriale
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Danutz

Data înscrierii: 08/Iul/2004

Trimis: Dum Oct 24, 2004 11:40 pm    Titlul subiectului: Proiect tutoriale  

Salut

Am tot navigat pe net si am tot gasit o groaza de site-uri care erau dedicate incepatorilor si nu numai, adica un site pe care scrie lumea tutoriale(PHP, photoshop, swish, flash, etc..) si le posteaza

ma gandeam sa se faca asa ceva si in limba romana adica pentru noi romanii. Sunt sigur ca e destula lume care ar vrea sa se apuce sa invete php. photoshop, swish, flash, etc... dar problema este ca nu prea gaseste asa ceva in limba romana si renunta la ideea de a se mai apuca

Eu unu as vrea sa ma apuc de acest proiect. Daca mai doreste cineva sa contribuie la acest proiect este bine venit si va astept cu mail sau un PM

va salut si numai bine

Modificat (corectat) titlul topicului
icsfails
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Oct 25, 2004 3:20 pm    Titlul subiectului:  

Pai si site-ul asta ce are ? Ma refer la phpromania.net
Sus  
Danutz

Data înscrierii: 08/Iul/2004

Trimis: Lun Oct 25, 2004 3:48 pm    Titlul subiectului:  

Nu are nimik site-ul asta dar te intreb si eu ceva cum ar fi pe site care e specializat in domeniu php sa gasesti tutoriale de photshop flash, swish 3D max, etc.

intelegi ce vreau sa zic?

Numai bine
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Lun Oct 25, 2004 7:29 pm    Titlul subiectului:  

Invata engleza. Sau germana. Sau franceza. Sau rusa. Sau japoneza.
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mar Oct 26, 2004 5:51 pm    Titlul subiectului:  

Danutz, hmmm. cred ca ar fi o idee buna. Si ... contribui si eu. Zi-mi cati sunteti adunati ca daca e prea multa lume ... nu stiu daca mai are rost.

Eu sunt incepator in php dar m-as putea ocupa mai mult de celelalte parti, desi nu ma pricep in coduri php.

Deci, as dori sa te ajut si eu la site. :)
Sus  
Cata.

Data înscrierii: 11/Oct/2004

Trimis: Sâm Oct 30, 2004 2:01 pm    Titlul subiectului:  

Eu mi-am facut un site cu tutoriale in romana. http://cata.lx.ro -- am pana acum 20 si ceva de tutoriale, dar am sa mai pun cateva. Oricum site-ul nu este inca terminat in totalitate.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1