| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Mihai
Data înscrierii: 16/Mai/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2003 2:36 pm Titlul subiectului: Acces fisiere prin parola |
|
|
Sal all,
Am si eu o intrebare. In aplicatia pe care o fac, utilizatorii trebuie sa se autentifice cu o parola si un nume de utilizator pentru a avea acces la anumite fisiere. Cum pot sa fac ca aceste fisiere sa nu fie disponibile cuiva care vrea de exemplu sa downloadeze intreg site-ul ??? Le pot pune cumva intr-un director cu parola si apoi sa acesez directorul din PHP?
Alte posibile solutii???? Tin sa mentinez ca sa includ fisierele in BD este exclus. Sunt prea multe si prea mari.
Merci |
|
| Sus |
|
nflucian
Data înscrierii: 03/Mai/2003
Locație: Dorohoi
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2003 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde unde gazduesti site-ul
Parerea mea este ca cea mai buna protectie a unui director din site e htaccess. De exemplu www.luci.dorohoi.com/acces/
User: acces
Passwd: test
Daca poti modifica httpd.conf atunci treaba e ca si terminata :P |
|
| Sus |
|
Mihai
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2003 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti te rog sa-mi spui daca cei care fac web-hoasting au acest feature? daca majoritatea nu au poti sa-mi recomanzi unii care o au?
Merci |
|
| Sus |
|
Constantin
Data înscrierii: 20/Sep/2002
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2003 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici un host shared nu iti va permite sa modifici httpd.conf.
Insa unele iti permit sa modifici .htaccess din fiecare director.
Altii iti permit managementul parolelor pentru directoare cu ajutorul unor aplicatii specializate.
Noi oferim ambele variante de parolare. 8) |
|
| Sus |
|
Mihai
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2003 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum pentru clientul respectiv trebuia sa gasesc si un web hosting. Trebuie sa fac si un studiu de piata pe acest lucru dar v-am pus in capul listei pe voi.
Inca o intrebare, la pachetele pe care le oferiti aveti si un backup? daca da cat de des se face?
Merci. |
|
| Sus |
|
Constantin
Data înscrierii: 20/Sep/2002
|
| Trimis: Mar Mai 20, 2003 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Backupul se face numai global pentru tot serverul. Se foloseste numai in cazul in care avem o problema globala.
Insa CPanel (Interfata de administrare) permite salvarea si restaurarea foarte facila a tuturor datelor (fisiere, MySQL, aliasuri DNS). Aceste fisiere de backup se genereaza si le poti salva zilnic. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|