Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

HNet
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Abdul

Data înscrierii: 02/Mar/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Ian 29, 2005 7:26 pm    Titlul subiectului: HNet  

Salutari...

As aprecia un mic feedback la site-ul http://www.helpersnet.eu.org. Este inca in lucru (nu este inca validat wc3, lipsesc anumite sectiuni, nu este implementat relay-ul prin care va 'comunica' webserver-ul cu irc daemon-ul etc), dar in mare parte interfata 'publica' este gata.

Astept sugestii, opinii & co. :)
Sus  
biban

Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu

Trimis: Sâm Ian 29, 2005 8:00 pm    Titlul subiectului:  

da-i bataie mai departe :wink:
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Dum Ian 30, 2005 10:30 pm    Titlul subiectului:  

Si cand va fi valid w3c? observ tag-uri pentru font etc...de asemenea ai putea sa folosesti css si pentru layout , renunta la tabele...site-ul sa spunem ca este de o calitate buna , dar problema este ca nu prea ai pe ce sa dai note , vezi un meniu , un logo...si cam atat...dupa ce se aglomereaza design-ul se poate observa calitatea superioara sau nu...
Totusi...ti-am dat doua argumente...si ar mai fi ceva...logo-ul ar trebui sa fie deplasat cu cativa pixeli mai spre dreapta...este chiar lipit de marginea stanga ceea ce nu este foarte bine , da-i o clasa css acolo. De asemenea , efectul acela de la "we are not that idle" nu se potriveste cu restul site-ului...renunta la efect...lasa textul acela simplu sub loga...ar iesi mai bine...altfel , prea intra in contrast cu griul iar ochiul in loc sa-mi fuga spre logo imi fuge spre el...si asta nu cred ca-i bine...
Cam atatea ar fi de spus...spor!
P.S...vezi la doctype!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1