Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Idei pentru PHP Romania
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin

Data înscrierii: 26/Mai/2002

Trimis: Mie Aug 14, 2002 11:12 am    Titlul subiectului: Idei pentru PHP Romania  

Aici puteti trece orice idee sau comentariu despre PHP Romania ...

:idea:
::php-romania-owner::
Sus  
maaxx

Data înscrierii: 17/Sep/2002

Trimis: Mar Sep 17, 2002 4:45 pm    Titlul subiectului: asistenta pe IRC  

ce parere aveti despre un canal pe irc undernet dedicat php-ului? (il lb. romana evident). Nu stiu daca exista un canal pt asa ceva. Am verificat #rophp, #phpromania, #phpro. Se pare ca este un #php.ro dar nu exista activitate..
daca vi se pare o idee buna pot sa rezolv repede cu roboti.. cam atat pot face eu.
maaxx@post.ro
Sus  
admin

Trimis: Joi Sep 19, 2002 1:33 pm    Titlul subiectului: Re: asistenta pe IRC  

maaxx a scris: ce parere aveti despre un canal pe irc undernet dedicat php-ului? (il lb. romana evident). Nu stiu daca exista un canal pt asa ceva. Am verificat #rophp, #phpromania, #phpro. Se pare ca este un #php.ro dar nu exista activitate..
daca vi se pare o idee buna pot sa rezolv repede cu roboti.. cam atat pot face eu.
maaxx@post.ro

mi se pare o idee buna. Astept si reactii din partea altora :)
Sus  
maaxx

Trimis: Dum Sep 22, 2002 5:30 am    Titlul subiectului:  

..s-ar putea sa incaruntzim asteptand.
Sus  
maaxx

Trimis: Dum Sep 22, 2002 5:33 am    Titlul subiectului:  

Era sa uit: daca ajuta cu ceva vezi ca www.php.as.ro redirectioneaza (daca nu ma tradeaza meta-urile) spre <? php romania ?>. Nu intreba ce si cum. :D 8) Daca aveai ceva norok se redirectiona direct de la www.php.ro, da' mi-a luat-o altcineva inainte cu domeniu asta; vezi ce inseamna sa n-ai bani.. :(
Sus  
cristi

Locație: Timisoara

Trimis: Mar Oct 15, 2002 12:25 pm    Titlul subiectului:  

Am observat din log-uri ca www.php.as.ro redirectioneaza spre
www.phpromania.net :)
BTW domeniul PHP.RO e luat de ceva ani buni, dar INCA nefolosit!

Cristi
Sus  
DeusX

Data înscrierii: 03/Noi/2003
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Noi 03, 2003 6:33 pm    Titlul subiectului:  

Intrebare: de ce foloseste PHP Romania un host free ?
Ideea e ca sunt tone de bannere mai nou, si o gramada de restrictii cand vine vorba de functiile php. Si eu am folosit pana in aceasta vara serviciile lor si ii respect pentru acest lucru, dar ma gandeam ca un host platit ar fi mai ok.

Daca se doreste, pot gazdui eu site-ul, pe al meu spatiu de hosting (ca subdomeniu) + alte facilitati, fara nici un interes material.
Este doar o idee, ca semn de apreciere pentru ce s-a realizat aici.

PS: primul meu post pe aici. Hello World :P
Sus  
admin

Trimis: Lun Noi 03, 2003 6:48 pm    Titlul subiectului:  

In cateva zile va fi gazduit pe un host platit si va fi accesibil pe www.phpromania.net. Multumim pentru oferta de gazduire, dar deja am primit o astfel de oferta din partea altcuiva pe care am acceptat-o.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Aug 28, 2004 9:54 pm    Titlul subiectului:  

Parerea mea ...
sincer ... e misto cam tot ... in afara de :

- Sigla PHp Romania ... stergeti-i pixelii aia de jos !!!
- Banneru de deasupra meniului sta foarte prost ... partea de jos a intrat peste bara alba si arata oribil !!!
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Sep 09, 2004 9:47 pm    Titlul subiectului:  

Mie mi-ar placea ca linkurile de pe prima pagina a siteului sa nu se deschida in fereastra noua. Din cauza asta intru direct pe forum si pe restul sitelui nu stiu ce se intampla.

As mai vrea sa mai vad un anunt lipicios pe forum cu ceva gen "coding sdandards" sau "coding tips" cum e aici: http://www.sitepoint.com/forums/showthread.php?t=54074
mi se pare o treaba super misto.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Sep 09, 2004 10:45 pm    Titlul subiectului:  

Asta e important :

Pe prima pagina e necesar un link catre ultimul post sau catre ultimele 5/10 post-uri ... really !
Sus  
kristache

Data înscrierii: 19/Feb/2004
Locație: Iasi

Trimis: Vin Sep 10, 2004 9:43 am    Titlul subiectului:  

canalul #php.ro de pe undernet este viu

sunteti asteptati acolo cu nelamuriri, sunt destui oameni priceputi pe acolo sa va clarifice anumite treburi. eu unul chiar as propune ceva promovare din partea phpromania.net, in fond avem acelasi scop.

si nu e nimeni platit nici pentru una, nici pentru alta :) tot vorbeam prin alt topic de coeziune

cheers
Sus  
sus

Data înscrierii: 09/Noi/2004

Trimis: Mar Noi 09, 2004 4:01 pm    Titlul subiectului:  

o rubrica cu scripturi php gen hotscripts.com
Sus  
Vizitator

Trimis: Vin Noi 26, 2004 2:35 pm    Titlul subiectului:  

sus a scris: o rubrica cu scripturi php gen hotscripts.com
Subscriu la cele spuse de sus!
Ar fi nemaipomenit!
Sus  
eXpertPHP
Vizitator

Trimis: Vin Apr 15, 2005 11:45 am    Titlul subiectului: Despre IRC ...  

Sal all .. io detin #phpro si vreau sa zic ca lumea intra invatza cate ceva si dispare pe urma .. sincer m-am saturat sa tot invatz pe unu' si pe altu' cate ceva php .. akuma' vreau sa caut un "colaborator" ptr canal si ii dau access de 100 (ptr inceput) si il ajut sa adune lumea .. sa vedem ce v-a iesii .. bafta all
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2